Полотер махра 202 серо-розовый хром телескоп Збільшити
Полотер махра 202 серо-розовый хром телескоп

Швабра Натирач лапша 203 затиск кольоровий телескоп

Новий

  • Блакитний
  • Мікс
  • Салатовий

Характеристики

Довжина 35см
Завширшки 12см
Висота 87-130см
Матеріал металева ручка, пластикова платформа

Інформація

   Швабра натирач лапша 203 хром затиск телескоп преміум-класу призначена для прибирання в приміщенні, можна використати для вологого і сухого прибирання. Євронатирач має м'яку змінну насадку з мікрофібри, яка при сухому прибиранні відмінно збирає пил, а при вологому прибиранні вбирає воду і бруд подібно до губки, не залишає розводи і ворсинки. Натирач оснащений зручною металевою телескопічною ручкою з рухливою частиною і фіксацією, яка дозволяє використати його у важкодоступних місцях. Додатковий антиковзаючий тримач на ручці дозволяє відчути максимальний комфорт при використанні швабри натирача.

   Двосторонній затиск по краю платформи натирача фіксує знімну насадку і дозволяє швидко і легко її знімати. Завдяки бічним затискам можна використати будь-який клапоть тканини для прибирання, який є у Вас під рукою. Платформа натирача виконана з міцного, високоякісного, кольорового пластика, може рухатися під будь-яким кутом, на будь-якій площині. Обертання основи натирача дозволяє прибрати навіть в самих важкодоступних місцях, під меблями, диванами, навколо ніжок столів і стільців, на сходинках, протерти стіни від пилу за шафами, помити вікна. На кінці ручки є спеціальна петля, завдяки якій натирач можна підвісити у будь-якому зручному місці.

   Швабра натирач мікрофібра підходить для прибирання усіх видів гладких підлог з дерева, плитки, паркету, лінолеуму, кахлю, ламінату і каменю, ідеально підходить для поліровки підлоги до блиску. Натирач з розсувною металевою ручкою зручно використати для людей різного зросту. Змінна насадка має приємну текстуру, відрізняється високою практичністю. Ексклюзивна швабра натирач шикарної якості тільки у нас за дійсно доступною ціною. Використовуючи таку універсальну єврошвабру натирач для прибирання Ви отримаєте чудовий результат. Вибравши європолотер супер якості, Ви придбаєте незамінного і надійного помічника, створеного спеціально для Вас.

   Розмір робочої поверхні: 35х12см, довжина ручки: 87-130см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Швабри, натирачі