Полотер лапша 5003 черно-красный 50см хром телескоп Збільшити
Полотер лапша 5003 черно-красный 50см хром телескоп

Швабра Натирач лапша 5003 чорно-червоний 50см хром телескоп

5449

Новий

Характеристики

Довжина 50см
Завширшки 13см
Висота 78-120см
Матеріал метал

Інформація

   Швабра натирач лапша 5003 хром телескоп преміум-класу призначена для прибирання в приміщенні, можна використати для вологого і сухого прибирання. Євронатирач має м'яку змінну насадку з мікрофібри, яка при сухому прибиранні відмінно збирає пил, а при вологому прибиранні вбирає воду і бруд подібно до губки, не залишає розводи і ворсинки. Натирач оснащений зручною металевою телескопічною ручкою з рухливою частиною і фіксацією, яка дозволяє використати його у важкодоступних місцях. Додатковий антиковзаючий держатель на ручці дозволяє відчути максимальний комфорт при використанні швабри натирача. При натисненні на металевий каркас основи натирача можна швидко і легко зняти насадку.

   Платформа натирача металева, може рухатися під будь-яким кутом, на будь-якій площині. Обертання основи натирача дозволяє прибрати навіть в самих важкодоступних місцях, під меблями, диванами, навколо ніжок столів і стільців, на сходинках, протерти стіни від пилу за шафами, помити вікна. На кінці ручки є спеціальна петля, завдяки якій натирач можна підвісити у будь-якому зручному місці. Швабра натирач лапша підходить для прибирання усіх видів гладких підлог з дерева, плитки, паркету, лінолеуму, кахлю, ламінату і каменю, ідеально підходить для поліровки підлоги до блиску.

   Натирач лапша з розсувною ручкою зручно використати для людей різного зросту. Змінна насадка має приємну текстуру, відрізняється практичністю, надівається за допомогою бічних кишеньок, які розташовуються на тильній стороні. Кожна нитка мікрофібри - це переплетення безлічі надтонких полімерних волокон. Поперечний переріз цих волокон настільки малий, що вони проникають в найдрібніші пори і вичищають їх. Особлива обробка збільшує площу зіткнення насадки і підлоги і додатково полегшує процес прибирання.

   Конструкція швабри натирача преміум-класу гарантує рівномірне і ефективне прибирання підлоги по усій ширині насадки, без сухих смуг і без розводів. Ексклюзивний натирач лапша шикарної якості тільки у нас за дійсно доступною ціною! Зверніть увагу розміри наших натирачів більші, а ціна дешевша, ніж в інших не спеціалізованих компаніях, де розміри натирачів значно менше і ціна дорожча! Використовуючи цю швабру натирач для прибирання Ви отримаєте чудовий результат. Першокласний євронатирач лапша - незамінний і надійний помічник, створений спеціально для Вас!

   Розмір робочої поверхні: 50х13см, довжина ручки: 78-120см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Швабри, натирачі