Полотер лапша 6001 хром зажим Премиум телескоп Збільшити
Полотер лапша 6001 хром зажим Премиум телескоп

Швабра Натирач лапша 6001 хром затиск Преміум телескоп

5450

Новий

Характеристики

Довжина 35см
Завширшки 15см
Висота 96-130см
Матеріал метал

Інформація

   Швабра натирач лапша 6001 хром затиск Преміум телескоп призначена для прибирання в приміщенні, можна використати для вологого і сухого прибирання. Євронатирач має м'яку змінну насадку з мікрофібри, яка при сухому прибиранні відмінно збирає пил, а при вологому прибиранні вбирає воду і бруд подібно до губки, не залишає розводи і ворсинки. Натирач оснащений зручною металевою телескопічною ручкою з рухливою частиною і фіксацією, яка дозволяє використати його у важкодоступних місцях.

   Двосторонній металевий затиск по краю платформи натирача фіксує знімну насадку і дозволяє швидко і легко її знімати. Завдяки бічним затискам можна використати будь-який клапоть тканини для прибирання, який є у Вас під рукою. Платформа натирача виконана з міцного високоякісного кольорового пластика з металевим стержнем кріпленням і металевими затисками, може рухатися під будь-яким кутом, на будь-якій площині. Обертання основи натирача дозволяє прибрати навіть в самих важкодоступних місцях, під меблями, диванами, навколо ніжок столів і стільців, на сходинках, протерти стіни від пилу за шафами, помити вікна. На кінці ручки є спеціальна петля, завдяки якій натирач можна підвісити у будь-якому зручному місці, додатково на ручці є пластмасовий фіксатор для регулювання її довжини.

   Швабра натирач мікрофібра підходить для прибирання усіх видів гладких підлог з дерева, плитки, паркету, лінолеуму, кахлю, ламінату і каменю, ідеально підходить для поліровки підлоги до блиску. Натирач з розсувною металевою ручкою зручно використати для людей різного зросту. Змінна насадка має приємну текстуру, відрізняється високою практичністю. Ексклюзивна швабра натирач шикарної якості тільки у нас за дійсно доступною ціною. Використовуючи цю швабру натирач для прибирання Ви отримаєте чудовий результат. Вибравши євронатирача супер якості Ви набудете незамінного і надійного помічника, створеного спеціально для Вас.

   Розмір робочої поверхні: 35х15см, довжина ручки: 96-130см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Швабри, натирачі