Хлібниця 1815 з мармуровим покриттям біла Збільшити
Хлібниця 1815 з мармуровим покриттям біла

Хлібниця 1815 з мармуровим покриттям білий

18154

Новий

Характеристики

Довжина 37см
Завширшки 26,5см
Висота 21см
Матеріал пластик, основа дерево

Інформація

1815 Хлібниця з мармуровим покриттям від виробника А-Плюс оптом за низькою ціною в Україні

Хлібниця необхідна в кожному будинку, використовується для зберігання хліба, булочок, випічки, кондитерських виробів, та інших хлібобулочних виробів. Хлібниця дозволяє довше зберігати свіжість хліба і полегшує підтримання порядку на кухонному столі. Хлібниця виготовлена ​​з міцної, високоякісної, кольорової пластмаси, основа обробна дошка з якісного бамбукового дерева. Пластик не вступає в реакцію з продуктами під час експлуатації, а значить, не змінює її смак і запах.

Хлібниця з обробною дошкою стане багатофункціональним помічником, завдяки наявності основи з дерева, яку використовують як дошку для нарізування хліба або іншої випічки. Ємність для зберігання хліба зручна, міцна і довговічна, легко миється, навіть у прохолодній воді, не вбирає сторонні запахи, в такому контейнері хліб не сохне і не пліснявіє.

Хлібниця в індивідуальній упаковці це відмінний подарунок для кожної господині. Практичний і компактний контейнер для зберігання хліба має сучасний дизайн з мармуровим принтом на корпусі і стане в нагоді кожній господині на будь-якій кухні, а також прекрасно підійде для обладнання громадського харчування. Красива і стильна хлібниця з мармуровим покриттям буде оригінально виглядати на Вашій кухні.

Розміри: 37х26,5х21см.

Ви переглядали:

А-плюс