Стекло 4013 судок в коробке Збільшити
Стекло 4013 судок в коробке

Скло 4009 деко 3,0л з кришкою

40094

Новий

Характеристики

Довжина 39см
Завширшки 24см
Висота 7,3см
Об `єм 3,0л
Матеріал жароміцне скло

Інформація

4009 Деко прямокутне з кришкою скло 3л оптом від виробника А-Плюс за низькою ціною в Україні.

Деко з кришкою з жароміцного термостійкого скла прямокутної форми ідеально підходить для використання в мікрохвильовій печі і в духовці. Скляна форма для випічки призначена для запікання м'яса і овочів. Боросиликатное скло має підвищену міцність, має широкий температурний діапазон від - 40°C до +300°C і витримує перепади температур в 220°C.

Товстостінне скло довго зберігає тепло, що теж добре для гарячих блюд. Скляну форму можна використати для безпосереднього готування, а також можна в ній зберігати готові блюда, у тому числі в холодильнику. Спеціально загартоване скло з легкістю витримує як високі, так і низькі температури. Прозорі стінки скляної форми для запікання, дозволяють спостерігати увесь процес приготування їжі. Приготовану їжу можна зберігати в скляній формі в холодильнику і в морозильній камері.

Посуд має дуже привабливий зовнішній вигляд, тому приготовані блюда можна подавати на стіл прямо в ній, нікуди не перекладаючи. У прозорому скляному посуді блюдо ефектно виглядає. Скляне прямокутне деко з кришкою не вимагає складного догляду, легко миється, не вбирає жир, не втрачає свій зовнішній вигляд.

Об'єм 3л. Розмір: 39х24х7,3см.

Ви переглядали:

Випічка