Деко 1140 квадратний діамантове покриття Збільшити
Деко 1140 квадратний діамантове покриття

Деко 1140 квадратний 24,5х24,5х4,5

11407

Новий

Характеристики

Довжина 24,5см
Завширшки 24,5см
Висота 4,5см
Матеріал вуглецева сталь з антипригарним покриттям

Інформація

1140 Деко квадратне діамантове покриття 24,5х24,5х4,5см оптом від виробника А-Плюс за низькою ціною в Україні.

Деко необхідне на кожній кухні, воно дозволяє готувати смачні та корисні страви, зберігаючи всі вітаміни. Деко квадратної форми, виготовлене з екологічно чистої високоякісної вуглецевої сталі з діамантовим антипригарним покриттям, яка за своїми характеристиками має підвищену міцність і зносостійкість. Ця сталь має дрібнозернисту структуру, що забезпечує стійкість до дії високих температур. Завдяки багатошаровому антипригарному покриттю, форма безпечна для здоров'я та зручна у догляді.

Лист для випічки швидко нагрівається і рівномірно розподіляється по поверхні, що сприяє кращому випіканню їжі, а спеціальне покриття є стійким до різних пошкоджень, що забезпечує довговічність форми. Особливе високотехнологічне антипригарне покриття дозволяє використовувати мінімум жирів, перешкоджає пригоранню та забезпечує легке очищення після використання, деко також можна мити у посудомийній машині. Форма для випікання підходить для використання у газових та електричних духовках. Перед кожним використанням лист необхідно змастити невеликою кількістю масла. Завдяки антипригарному покриттю готова продукція легко витягається з форми без пошкодження. Щоб уникнути пошкоджень антипригарного покриття, не використовуйте металеве або гостре кухонне приладдя. Зручний і практичний квадратний лист з діамантовим покриттям незамінний для домашньої та професійної кухні.

Квадратний деко можна використовувати для приготування випічки, м'яса, овочів та інших різноманітних страв. Деко для випікання стане незамінним помічником на кухні, а випічка буде не тільки смачною, а й неймовірно красивою. Використовуючи цю форму, Ви завжди зможете порадувати своїх рідних та близьких смачною та корисною їжею!

Розміри: 24,5х24,5х4,5см.

Ви переглядали:

Випічка