Хлебница 1812 + разделочная доска   Збільшити
Хлебница 1812 + разделочная доска
  • Хлебница 1812 + разделочная доска
  • Хлебница 1812 + разделочная доска

Хлібниця 1812 + обробна дошка червоний

18123

Новий

Характеристики

Довжина 35,5см
Завширшки 21,5см
Висота 20см
Матеріал нержавіюча сталь, кришка дерево

Інформація

1812 Хлібниця + обробна дошка від виробника А-Плюс оптом за низькою ціною в Україні

Хлібниця необхідна в кожному будинку, використовується для зберігання хліба, булочок, випічки, кондитерських виробів, та інших хлібобулочних виробів. Хлібниця дозволяє довше зберігати свіжість хліба і полегшує підтримання порядку на кухонному столі. Хлібниця виготовлена ​​з високоякісної кольорової нержавіючої сталі, кришка обробна дошка з якісного дерева. Метал не вступає в реакцію з продуктами під час експлуатації, а значить, не змінює її смак і запах.

Хлібниця прямокутної форми з кришкою обробною дошкою стане багатофункціональним помічником, завдяки наявності кришки з дерева, яку використовують як дошку для нарізування хліба або іншої випічки. Ємність для зберігання хліба зручна, міцна і довговічна, легко миється, навіть у прохолодній воді, не вбирає сторонні запахи, в такому контейнері хліб не сохне і не пліснявіє.

Хлібниця в індивідуальній упаковці це відмінний подарунок для кожної господині. Практичний і компактний контейнер для зберігання хліба має сучасний дизайн з яскравими елементами і стане в нагоді кожній господині на будь-якій кухні, а також прекрасно підійде для обладнання громадського харчування. Красива і стильна хлібниця з обробною дошкою буде оригінально виглядати на Вашій кухні.

Розміри: 35,5х21,5х20см.

Ви переглядали:

А-плюс