Лесенка-стульчик Збільшити
Лесенка-стульчик

Драбинка-стільчик

3108

Новий

Характеристики

Довжина 32см
Завширшки 33см
Висота 65см
Вага 4кг
Матеріал метал, ламіноване ДСП

Інформація

Табурет-драбина надійний помічник будинку, на дачі, в магазині і в офісі, коли виникає необхідність замінити лампочку, зняти віконні штори, дістатися до антресолі або до верхніх полиць з товаром, прибрати пил із стелі, повісити картину на стіну. Драбинка сходинка є високим стільцем, на якому досить комфортно сидіти, але при необхідності він перетворюється на невелику драбину, яка допоможе дістатися до найвищих точок в приміщенні.

Стілець драбину також можна використати як декоративну підставку для кольорів або телефону. Оригінальна конструкція табурета драбинки дозволяє одним рухом перетворювати його на зручну драбину на три сходинки. Каркас драбинки табурета виготовлений з високоякісної металевої труби діаметром 16мм, з полімерним покриттям, сидіння і сходинки з того, що ламінує ДСП, яке має величезний асортимент незвичайних відтінків кольорів. Міцний металевий каркас у поєднанні з плитою, що ламінує, ДСП, з якої виготовлено сидіння, дозволяє стільцю витримувати навантаження до 100 кг, чого зазвичай вистачає для повсякденного використання. Завдяки своїм компактним розмірам в складеному виді такий стілець - драбина буде незамінною не лише в домашньому господарстві, але і на дачі, в офісі, в магазині.

Конструкція трансформується в невелику драбинку, що дає можливість c легкістю підійнятися вгору, швидко складається і розкладається. Можна використати і як ідеальний варіант невисокої драбини і як високе сидіння. Драбинка-стілець зручний, практичний і компактний, сходинки легко забираються під сидіння стільця, тим самим економлячи місце. Табурет драбина примітний не лише функціональністю, але і надійністю міцністю і стійкістю.

Вес: 4кг. Розміри в складеному стані: 32х33х65см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Табурети