Крісло дитяче Кс акція Збільшити
Крісло дитяче Кс акція

Крісло дитяче Кс акція синій

4492

Новий

Характеристики

Довжина 35см
Завширшки 30см
Висота 53,5см
Матеріал пластик

Інформація

Крісло дитяче пластмасове зі спинкою і підлокітниками - це оригінальний предмет меблів в дитячій кімнаті. Дитяче крісло чудесно доповнить ігровий простір в кімнаті або на дитячому майданчику. Завдяки цікавому яскравому дизайну і стійкості, малюк почуватиме себе комфортно і безпечно. Цей предмет меблів відрізняється практичністю і зручністю. Крісло для дітей виготовлена з кольорового, міцного, безпечного, не токсичного, високоякісного пластика.

Дитяче крісло має правильну анатомічну форму, висока спинка і зручні ручки забезпечать дитині належний комфорт і посприяють формуванню правильної осанки у малюка. Ніжки мають спеціальну форму відмінну стійкість, що надає стільцю. Легке і стійке дитяче крісло має гладкі безпечні краї, стійко до вологи і механічних ушкоджень, його легко переставляти і транспортувати. Крісло пластик легко мити під проточною водою або з використанням мильного розчину, при необхідності добре піддається санітарній обробці, має тривалий термін експлуатації.

Дитяче крісло ідеально використовується удома, на дачі, в дитячому саду або у будь-яких інших організаціях, де проводиться робота з дітьми. Рекомендований вік від двох років, максимальне навантаження до 50кг на рівній не ковзаючій поверхні. Зручно розташувавшись в кріслі, дитина може з радістю знайти ще один вид розваг, а за бажання може погортати улюблену книжечку або пограти з улюбленими іграшками. Придбання дитячого крісла допоможуть малюкові активніше розвиватися, оскільки сидячи на нім, за столом, можна не лише приймати їжу, але і проводити безліч цікавого зайняття, наприклад малювати, ліпити, збирати конструктор і багато що інше. Дитяче крісло привертає увагу дитини і ідеально впишеться в домашній інтер'єр або розташується на терасі, в саду біля будинку. Діти одночасно знаходитимуться на свіжому повітрі і грати в настільні ігри, отримувати нові знання і розвивати свої творчі здібності.

Розміри: 35х30х53, 5см. Виробник: Україна.

 

Ви переглядали:

Крісла, стільчики, столи