Гірка для купання Berossi Kids кремовий Збільшити
Гірка для купання Berossi Kids кремовий

Гірка для купання Kids кремовий

48689

Новий

Інформація

   Гірка для купання дітей зробить купання малюка безпечним і приємним зайняттям, допомагатиме дотримуватися необхідної для дитини чистоти і принесе йому масу задоволення. Крихітка почуватиме себе захищено при неповному зануренні у воду. Завдяки анатомічній формі голівка і тільце малюка надійно зафіксовані, це дозволяє зробити прийняття водних процедур комфортним для мами і дитини. Купання малюка проходитиме з користю, веселощами і позитивними емоціями.

   Форма дитячої гірки для купання обтічна і дуже практична. Перевагою гірки для купання дітей є зручна спинка що має нахил для купання малюка в положенні сидячи і гладкі безпечні краї. Всі кути пластмасової гірки для купання закруглені для безпеки і комфорту під час купання малюка. Гірка для купання оснащена спеціальними присосками, які надійно фіксують її до поверхні ванни.

   Пластмасова гірка для купання компактна, процес її транспортування та встановлення не викличе у Вас жодних труднощів. Гірка для купання дітей проста і зручна у користуванні та догляді, не викликає роздратування і алергії. Дитяча гірка для купання виготовлена з міцної кольорової високоякісної пластмаси, яка не має стороннього запаху і не є токсичною. Представлена гірка для купання дітей - виготовляється виключно з високоякісних матеріалів, що дозволяє не хвилюватися за здоров'я і безпеку Вашої дитини.

   Розміри: 53х23х23см.

Ви переглядали:

Ванночки