Сидіння для малюків 11120 пудра Збільшити
Сидіння для малюків 11120 пудра

Сидіння для малюків 11120 пудра

4741

Новий

Характеристики

Довжина 30см
Завширшки 32см
Висота 26см
Матеріал пластик

Інформація

Сидіння для купання малюків 11120 спеціально розроблено для використання у ванні і допоможе уникнути небезпек, які можуть виникнути при купанні дитини. Дитяче сидіння на присосках ергономічної форми призначене для комфортного і безпечного купання малюка. Дитяче сидіння зручне і безпечне дозволяє купати немовляти в дорослій ванні, з моменту, коли він сидить. Звільняє руки батьків для купання малюка, роблячи його одночасно комфортним і веселим.

Сидіння має борти на стійках, що не дозволить малюкові зісковзувати у воду. Широка спинка сидіння анатомічної форми з не ковзаючою поверхнею і знімними перилами для зручності посадки. Дитяче сидіння для купання має чотири присоски, які легко встановлюються, допомагають надійно і міцно закріпити сидіння до дна стаціонарної ванни або в дитячій ванні. Після купання присоска легко від'єднуються за допомогою спеціальних язичків, є індикатор максимального рівня води. Яскраві іграшки, що обертаються, на передній частині сидіння перетворять купання на захоплюючу гру.

Сидіння для купання малюків виготовлене з безпечного, високоякісного, міцного, кольорового пластика. Дитяче сидіння для купання використовують для дітей з 6 до 18 місяців, максимальна вага дитини до 15кг.

Розміри: 30х32х26см. Виробник: Туреччина.

Ви переглядали:

Ванночки