Ванночка  Фаворит 52л Збільшити
Ванночка  Фаворит 52л

Ванночка 001-96 Консенсус 50л Асортимент Мікс

5560

Новий

Характеристики

Довжина 100см
Завширшки 49см
Висота 30см
Об `єм 50л
Матеріал пластик

Інформація

   Дитяча ванночка 001-96 вищої якості відмінне місце для купання Вашого малюка, вона допомагатиме дотримуватися необхідної для дитини чистоти і принесе йому масу задоволення. Ванночка підійде як для купання новонароджених дітей, так і більш дорослих, вона дуже містка. Водні процедури в такій комфортній ванні проходитимуть з користю, веселощами і позитивними емоціями.

   Форма дитячої ванночки обтічна і дуже практична. Перевагою ванни для дітей є зручна спинка що має нахил для купання малюка в положенні сидячи і гладкі безпечні краї. Щоб усі необхідні речі знаходилися поруч, на ванні є спеціальні поглиблення виїмки з боків. Дві отвір-полички стануть прекрасним місцем для засобів гігієни, мила, губки, брязкальця, соски, а також іншого необхідного при кожному купанні приладдя. Усі кути пластмасової ванночки для дітей закруглені для безпеки і комфорту під час купання.

   Процес транспортування ванночки для дітей і її установки не викличе у Вас ніяких труднощів, оскільки вона дуже легка, її вага усього 1,3кг. Ванночка для дітей проста і зручна у користуванні та догляді, не викликає роздратування і алергії. Дитяча ванночка виготовлена з міцної, кольорової, високоякісної пластмаси, яка не має стороннього запаху і не є токсичною. Представлена ванночка для дітей - робиться виключно з високоякісних матеріалів, що дозволяє не хвилюватися за здоров'я і безпеку Вашої дитини.

   Об'єм 50л. Розміри: 100х49х30см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Ванночки