Ванночка  Дунья 12001 Збільшити
Ванночка  Дунья 12001

Ванночка CM-216 зі зливом 35л блакитна прозора з блискітками

4811

Новий

Характеристики

Довжина 80см
Завширшки 48см
Висота 21см
Об `єм 35л
Матеріал пластик

Інформація

   Дитяча ванночка СМ-216 зі зливом вищої якості чудове місце для купання Вашого малюка, вона буде допомагати дотримуватися необхідної для дитини чистоти і принесе йому масу задоволення. Водні процедури в такій комфортній прозорій ванночці зі зливом проходитимуть з користю, веселощами та позитивними емоціями. Ванночка для дітей обтічної форми, дуже практична має зручну спинку і гладкі безпечні краї. Легка та зручна дитяча ванночка зі зливом призначена для малюків з народження, а також для маленьких та підрослих дітей.

   Ергономічна форма ванночки для дітей дозволяє легко розташувати в ній новонароджену дитину лежачи, а старшу дитину - в положенні сидячи, завдяки зручному нахилу спинки ванночки. Щоб усі необхідні речі знаходилися поряд, на ванні є спеціальні поглиблення виїмки з боків. Два отвори-полички стануть чудовим місцем для засобів гігієни, мила, губки, брязкальця, соски, а також інших необхідних при кожному купанні приладдя. Всі кути пластмасової ванночки для дітей закруглені для безпеки і комфорту під час купання.

   Процес транспортування ванночки для дітей та її установки не викличе у Вас жодних труднощів, оскільки вона дуже легка. Ванночка для дітей проста і зручна у користуванні та догляді, не викликає роздратування та алергії. Дитяча ванночка зі зливом прикрашена яскравими малюнками, виготовлена ​​з міцної, кольорової, прозорої, високоякісної пластмаси, яка не має стороннього запаху і не є токсичною. Представлена ​​ванночка для дітей преміум класу - виготовляється виключно з високоякісних матеріалів, що дозволяє не хвилюватися за здоров'я та безпеку Вашої дитини.

   Об'єм 35л. Розміри: 80х48х21см. Виробник: Туреччина.

Ви переглядали:

Ванночки