Кулер для воды детский Збільшити
Кулер для воды детский
  • Кулер для воды детский
  • Кулер для воды детский
  • Кулер для воды детский

Кулер для води дитячий Фунтик TR-6161

3545

Новий

Характеристики

Довжина 20см
Завширшки 20см
Висота 50см
Об `єм 2,5л
Матеріал харчовий пластик

Інформація

   Дитячий кулер для води привчає малюків до самостійності, не замінимий для діток, які неохоче п'ють рідину, його використовують під будь-які напої: воду, соки, компоти. Кулер для дітей повністю механічний, він не охолоджує і не підігріває воду, вода в нім буде кімнатної температури. Кулер для води не заміним в дитячих садах, на домашніх святах, на дачі і при щоденному використанні.

   Для того, щоб наповнити кулер, зніміть пляшку, відгвинтіть кришку. Далі наповните бутель водою, на кришці закрийте клапан. Бутель переверніть шийкою вниз і поставте на кулер. Спеціальний штир відкриє клапан на кришці і кулер готовий до використання! Щоб налити рідину, натисніть на важіль, і вона поллється прямо в кухоль. При цьому натиск води такий, що дитині досить складно пролити воду. Пляшка легко знімається і одягається. Балон поставляється порожній, наповнюється будь-якою рідиною самостійно, бутель багаторазового використання, зміни не вимагає.

   Кулер упакований у вакуумну плівку, поставляється в комплекті з пластиковою скляночкою. Кулер виготовлений з високоякісного, безпечного, екологічно чистого, харчового пластика, без запаху. Яскравий красивий і зручний дитячий кулер простий і цікавий у використанні, навіть найменший володар кулера може самостійно їм скористатися. Цікавий і оригінальний дизайн послужить відмінним подарунком малюкові і його батькам на будь-яке свято, діти від нього в захваті. Вживання води, чаю, лимонаду або соку ще ніколи не було такою забавою, та ще і з користю - привчання діток до вживання води!

   Об'єм 2,5л. Розміри: 20х20х50см. Виробник: Туреччина.

Ви переглядали:

Інші товари для дітей