Плечики детские набор 4шт Ромашка Збільшити
Плечики детские набор 4шт Ромашка

Вішалка плечики дитячі 70177 Ромашка

4560

Новий

Характеристики

Довжина 32,5см
Висота 20,5см
Матеріал пластик

Інформація

Вішалки плечики дитячі 70177 кольорові пластмасові незамінні атрибути в домашньому побуті, використовуються для акуратного зберігання та демонстрації дитячого одягу. Вішалки дозволяють компактно розташувати дитячий одяг, у гардеробі або в шафі та заощадити масу вільного місця.

Гладка поверхня дитячих вішалок дозволяє оберігти делікатні вироби від ушкоджень та зачіпок, а невелика ширина тремпеля дозволяє розмістити багато одягу на невеликому просторі. Вішалка плечики для одягу вимагає мінімум місця в шафі і при транспортуванні, вона стане Вам у нагоді не тільки вдома, але і під час подорожей, в будь-якій далекій поїздці. За допомогою такої універсальної дитячої вішалки можна зручно розвісити будь-який гардероб, при цьому вона робить простим і легким доступ до будь-якої потрібної Вам речі.

Ціліснолиті дитячі пластмасові плечики органайзер для одягу мають міцну конструкцію, поперечну перекладину, по краях оснащені зручними гачками для зачепу за петельки, і відмінно підходять для футболочок, топів, блузочек, сорочок, маєчок, спідничок, штанів, легкої сукні та одягу на бретельках. Дитячі вішалки плечики виготовлені з міцної, якісної кольорової пластмаси, в наборі 4 штуки. Вішалки плечики дитячі для одягу з пластмаси не зіпсують Ваш одяг іржею, як це можуть зробити вішалки, виготовлені з металу або металеві гачки на дерев'яних плічках.

Розміри: 32,5х20,5см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Плечики, вішалки