Кружка сито велика 12,5х12см С10015 Збільшити
Кружка сито велика 12,5х12см С10015

Кружка сито маленька 15х9,5см R91826

31440

Новий

Характеристики

Висота 9см
Об `єм 10см
Матеріал нержавіюча сталь

Інформація

Кухоль сито це механічне пристосування з нержавіючої сталі для просіювання дрібних сипких продуктів, борошна, цукрової пудри, манки або какао. За допомогою просіювання борошно і інші сипкі очищаються від домішок, насичуються киснем.

Дуже зручно за допомогою сита-кухля для борошна просіювати сипкі продукти безпосередньо у форму для випічки. Дно цього виробу оснащене особливою конструкцією у вигляді двох зірочок на важелі. Завдяки вільному обертанню нижньої зірочки, борошно проходить без затримок крізь осередки, оскільки лопаті розбивають грудочки, а усі сторонні домішки залишаються на сітці.

Механізм управління знаходиться в ручці сита. При натисненні на клавішу стискається металева пружина, лопать в механічному ситі для борошна обертається, і відбувається просіювання продукту.

Рівномірне просіювання дозволяє не лише сіяти борошно для випічки, але і панірувати шматочки м'яса або риби, а також розподіляти посипання з цукрової пудри або какао по поверхні пампушок, рулетів, тортів і інших хлібобулочних виробів.

Розміри: 15х9,5см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

А-плюс