Накладка чохол на унітаз 0182-0155 тканинна букле Збільшити
Накладка чохол на унітаз 0182-0155 тканинна букле
  • Накладка чехол на унитаз 0155 тканевая буклет
  • Накладка чохол на унітаз 0182-0155 тканинна букле

Накладка чохол на унітаз 0182 тканинна букле

5465

Новий

Інформація

Накладка чохол на унітаз тканинна буклет на липучках - це корисний і функціональний аксесуар для санвузла. Тепла, м'яка і практична накладка на унітаз убереже Вас від холодного сидіння. Чохол накладка зменшить ефект холоду від сидіння унітазу, надаючи Вам тепло увесь рік. Ви оціните різницю, як тільки знімете чохол підстилку на унітаз.

М'яка накладка на унітаз на липучках, не дратує шкіру, може бути випрана в пральній машинці або вручну. Основа накладки утеплювача на сидіння унітазу водовідштовхувальна, на липучках, має простий принцип надягання на сидіння.

Чохол накладка на унітаз універсального розміру, матеріал м'який і приємний на дотик, стильний дизайн. Зручна, комфортна накладка на унітаз підвищує привабливість санвузла і створює затишну атмосферу. Більше ніяких неприємних відчуттів, пов'язаних з температурою сидіння для унітазу. Тканинна накладка на унітаз на липучках має індивідуальну упаковку і незвичайні забарвлення. Прекрасна накладка чохол на унітаз шикарної якості створена спеціально для Вас!

Розміри: 36,5х44см. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Сидіння для унітазу