Йоржик стійка 52172 нерж Збільшити
Йоржик стійка 52172 нерж

Йоржик стійка 52172 нерж

52172

Новий

Інформація

Йоржик стійка просте і зручне у використанні пристосування, виготовлене з високоякісної нержавіючої сталі. Йорж стійка підлогового типу, включає в себе два елементи: щітка з підставкою для чищення унітазу і тримач для туалетного паперу. Паперотримач має горизонтальний гачок відкритого типу. Туалетний комплект йорж навісний призначений для чищення унітазу, складається із пластмасової колби і синтетичної щітки середньої жорсткості з пластмасовою ручкою. Йоржик для унітазу практичний в застосуванні, легко очищає забруднення.

Конструкція стійки міцна і надійна, стійка до дрібних механічних пошкоджень. Компактна стійка в класичному стилі дозволяє розмістити, її досить зручно для користування. Даний аксесуар вигідно економить вільний простір, поєднуючи в собі всі необхідні предмети. Йоржик стійка - практична і компактна, створена спеціально для підтримки високого рівня гігієни будинку і на робочому місці. Дизайн стійки універсальний і буде добре поєднуватися з іншими аксесуарами у ванній кімнаті. Підлоговий йорж стійка стане стильним і функціональним доповненням інтер'єру Вашої ванної кімнати або туалету. Йоржик стійка - якісний, функціональний і естетичний аксесуар для ванної або туалетної кімнати.

Підлогова стійка - це доступний для придбання стильний комбінований аксесуар, який прекрасно підійде для будь-якого інтер'єру в туалетній кімнаті. Йоржик стійка супер якості за розумну ціну!

Виробник: Польща.

Ви переглядали:

Йоржик туалетний