Банки для сыпучих НП 1л+1,5л Збільшити
Банки для сыпучих НП 1л+1,5л

Банку для сипучих НП набір 0,65+1+1,5+2л №108

4722

Новий

Інформація

Набір банок для сипких продуктів з кришками, що закручуються, Народний продукт № 108 пластмасовий, потрібний в кожному будинку і призначений для того, щоб на кухні завжди був порядок. Місткості для сипких продуктів виготовлені з високоякісного, харчового пластика, який може контактувати з продуктами, абсолютно безпечний для здоров'я, не містить шкідливих речовин, не вбирає запахів і не має свого. Баночки для спецій, приправ і інших сипких продуктів мають особливе багатозахідне різьблення на кришці, яка забезпечує відмінну герметичність, тому продукти довше зберігатимуть свої поживні властивості, адже вони не піддаватимуться дії вологи.

Контейнера для сипких продуктів прозорі у формі циліндра, кришки в них легко відкриваються і щільно закриваються, підходять для миття в посудомийній машині, для зберігання в холодильнику і морозильній камері. Банки для сипких не вимогливі у відході, їх легко мити. Завдяки прозорості харчових місткостей для сипких видно, що знаходиться в кожній баночці. Універсальні баночки для сипких мають необмежений термін експлуатації. У мікрохвильовій печі використати без кришки! Контейнера для сипких продуктів з кришкою зручні і компактні, займають мінімум місця. Головним достоїнством харчової місткості для сипких є продовження терміну зберігання продуктів, стійкість до різних температурних коливань. Набір харчових банок для сипких сертифікований в Україні і відповідає усім санітарно-гігієнічним нормам і вимогам.

Компактний, практичний харчовий набір контейнерів для сипких допоможе організувати і завжди зберігати порядок на кухні. Стильне графічне оформлення набору банок для сипких підійде до інтер'єру кожної кухні. Тому, все, що Вам необхідно зробити - придбати певну кількість місткостей, пересипати в них крупи, борошно, макарони і інші продукти, розмістити їх на кухонних полицях і насолоджуватися порядком. Пластикова харчова банка для сипких це вигідна і зручна сучасна упаковка для продуктів. Простий, але в теж час лаконічний і стильний набір пластмасових місткостей для сипких з кришкою, що закручується, кращий вибір сучасної хазяйки, він просто створений для Вашої кухні. Виробник: Україна.

  • об'єм 0,65л, розміри: 9,5х12,5см
  • об'єм 1,0л, розміри: 11х13,5см
  • об'єм 1,5л, розміри: 12,5х15,5см
  • об'єм 2,0л, розміри: 14х16,5см

Ви переглядали:

Банки для сипучих