Силикон  1922  противень Збільшити
Силикон  1922  противень

Силікон 1910 деко квадратне

19106

Новий

Характеристики

Довжина 26см
Завширшки 24,5см
Висота 5см
Матеріал термостійкий силікон

Інформація

1910 Деко силікон від виробник А-Плюс за найнижчою ціною в Україні

Зручне і практичне силіконове деко квадратної форми для випікання незамінне для домашньої і професійної кухні. Форма для випічки виготовлена з міцного і термостійкого високоякісного харчового силікону, що забезпечує її довговічність і надійність у використанні для випікання на будь-якій кухні. Силікон не вбирає сторонні запахи і не має свого.

Деко для запікання силікон швидко і рівномірно нагрівається, він легенів, міцний і довговічний. Матеріал форми для запікання дуже пластичний, швидко остигає. Форму з силікону легко очищати, а також можна мити в посудомийці. Силіконове деко дозволяє використати мінімум жирів. Квадратну силіконову форму для випікання можна використати для приготування запіканки, заливних пирогів, бісквітів, кексів і будь-якої іншої випічки.

Силіконова форма дозволяє зручно, швидко і легко витягати готову випічку, не порушивши її форму і цілісність. Деко силікон витримує великий діапазон температур від - 30°З до +230°С. Таке кондитерське пристосування як квадратне силіконове деко стане незамінним на кожній кухні.

Розміри: 26х24,5х5см.

Ви переглядали:

Силікон