Вазон  250 с подставкой Збільшити
Вазон  250 с подставкой

Вазон 200 з підставкою 3,3л

Новий

  • Білий
  • Коричневий
  • Мікс

Характеристики

Висота 18см
Об `єм 20см
Матеріал пластик

Інформація

Вазон для кольорів з підставкою - це сучасне декоративне кашпо для вирощування кімнатних квітів і декоративних рослин середніх і великих розмірів. Пластиковий вазон часто використовують як любителі кімнатних квітів і рослин, так і професійний флоризм і фермери.

Вазон з підставкою, в результаті поливу кольорів надлишки води збираються в підставці, у свою чергу ще і живлячи кореневу систему рослини. Тарілка для квіткового вазона захищає поверхню, на якій він знаходиться від вологи. Вазон з підставкою для кольорів виготовлений з високоякісного кольорового пластика, його легко мити, при довгій експлуатації практично не втрачає зовнішнього вигляду, стійкий до різних температурних коливань.

Міцний, міцний вазон для кольорів відрізняється строгою красою, завдяки чому він легко впишеться у будь-який інтер'єр квартири, будинку, оранжереї, офісу, кафе, літньої тераси, ресторану або торгового центру. Зручний і красивий декоративний вазон горщик - ідеальний вибір для домашніх кольорів і рослин. Вазон для кольорів з підставкою неодмінно прикрасить інтер'єр Вашого будинку, дачі або саду.

Розміри: 20х18см, 3,3л. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Вазони для квітів