Набор відро + йорж + паперотримач з малюнком 520 Збільшити
Набор відро + йорж + паперотримач з малюнком 520

Набор відро + йорж + паперотримач 520 з малюнком

Новий

  • Лондон
  • Мікс
  • Птах
  • Сіра сітка
  • Чорна кава

Інформація

Набор для туалету з малюнком Elif 520 складається з відра з педаллю, держателя для туалетного паперу, набору йоржика для туалету. Всі ці предмети незамінні помічники в підтримці порядку і чистоти в кожному будинку. Відро для сміття з малюнком зі знімною внутрішньою ємністю, круглої форми, обладнано педальним механізмом відкриття кришки, що дуже зручно для використання на кухні в процесі приготування їжі, і внутрішнім баком з пластика з ручкою для перенесення. Відкриття кришки на сміттєвом відрі відбувається при натисканні на педаль, яка знаходиться в нижній частині корпусу, натискаючи ногою можна легко відкрити верхню кришку без рук, що забезпечує додатковий комфорт для користувача.

Відро для сміття з педаллю виготовлено з високоякісного, міцного, безпечного, кольорового пластику, декороване яскравими модними малюнками. Механізм відкриття кришки міцний, має великий термін служби. У процесі відкривання, закривання кришки ніяких сторонніх звуків відро не видає. Відро для сміття з педаллю з малюнком компактне, функціональне, зручне у використанні, сторонні запахи в приміщенні не поширюються. Обтічна форма і незвичайний малюнок надають виробу незвичайний зовнішній вигляд і роблять звичайне відро для сміття в дорогий, стильний, незамінний аксесуар для повсякденного використання, прикрасою інтер'єру і завершальній деталлю Вашої ванної кімнати, санвузла, кухні, офісу або дачі. Крім усього, даними контейнером для сміття з педаллю неймовірно просто і комфортно користуватися.

Об'єм 6л. Розміри: 22х28см. Тримач для туалетного паперу просте і зручне у використанні пристосування, яке виготовлено з міцного, високоякісного, кольорового пластику, декороване яскравими модними малюнками. Паперотримач з малюнком з кришкою призначений для настінної установки, його легко можна закріпити на стіні за допомогою саморізів, простий монтаж не зажадає спеціальних навичок. Навісна підставка для туалетного паперу стійка до дрібних механічних пошкоджень, використовується для всіх видів туалетного паперу, вона міцна і надійна в експлуатації.

Основна перевага полягає в компактних розмірах, її можна встановити на стіну в будь-якому зручному місці, і при цьому вона не займе багато місця. Розміри: 16х10,5х10,5см. Туалетний комплект йоржик пластмасовий і щітка середньої жорсткості квадратної форми призначений для чищення унітазу. Йорж для унітазу з підставкою виготовлений з високоякісної, кольорової пластмаси, без запаху, декорований яскравими модними малюнками. Даний туалетний комплект для унітазу з малюнком підлогового типу, він практичний в застосуванні, легко очищає забруднення.

Набір для туалету з малюнком - компактний і функціональний, створений спеціально для підтримки високого рівня гігієни будинку і на робочому місці. Розміри: 13х11х11см, довжина щітки: 34см. Такі пластикові вироби на сьогоднішній день є найпоширенішими пристосуваннями для ванної кімнати та туалету, вони практичні, компактні і відрізняються своєю високою міцністю, це доступні для придбання сучасні аксесуари. Відро для сміття з педаллю, тримач для туалетного паперу, комплект для туалету щітка з підставкою стануть стильним і функціональним доповненням Вашої ванної кімнати або туалету і будуть гармонійно виглядати з аксесуарами, виконаними в тому ж стилі, а також ідеально доповнять будь-який інтер'єр ванної кімнати. Набір для туалету з малюнком шикарної якості створений спеціально для Вас, тільки у нас за дійсно доступною ціною!

Виробник: Туреччина.

У набір для туалету з малюнком Elif 520 входить:

  • відро з педаллю об'єм 6л розміри: 22х28см
  • тримач для туалетного паперу розміри: 16х10,5х10,5см
  • туалетний комплект розміри: 13х11х11см, довжина щітки з кришкою: 34см

Ви переглядали:

Відра