Йоржики туалетні

Товарів у наявності: 47

Хороша господиня має чисте обладнання у ванній та туалетній кімнаті.

Якісний йорж для унітазу є необхідною та незамінною річчю у будь-якій туалетній кімнаті. Йоршик для туалету - це мініатюрний аксесуар, призначений для підтримки чистоти в цьому приміщенні.

Йоршик для унітазу – це щітка зі штучних волокон, яка закріплена на ручці довжиною близьк...

Хороша господиня має чисте обладнання у ванній та туалетній кімнаті.

Якісний йорж для унітазу є необхідною та незамінною річчю у будь-якій туалетній кімнаті. Йоршик для туалету - це мініатюрний аксесуар, призначений для підтримки чистоти в цьому приміщенні.

Йоршик для унітазу – це щітка зі штучних волокон, яка закріплена на ручці довжиною близько 50-60 см. Продається такий аксесуар найчастіше в комплектації зі спеціальною склянкою, яка є підставкою.

Ручка щітки для унітазу має бути з міцного, гладкого матеріалу і не ламатися під час експлуатації.

Щоб пристосування не втрачало властивостей і форму, довго прослужило, всі елементи конструкції виконані з якісного та міцного матеріалу: пластик, сталь, нержавіюча сталь.

Рекомендується купити щітку для унітазу вже в комплекті із підставкою. Це вирішить проблему зберігання та дозволить предмету бути завжди під рукою. 

За способом зберігання йоржик може бути підлоговий - це класичний вид туалетного аксесуара, його ще можуть називати склянкою, тому що зберігається щітка для унітазу в спеціальній чаші, яка служить одночасно підставкою. Встановлюється вона прямо на підлозі в будь-якому зручному місці, така традиційна щітка для унітазу має велику популярність. 

Настінний спосіб зберігання мало відрізняється від моделі для підлоги, тільки підставка в цій комплектації розташовується не на підлозі, а кріпиться до стіни.

Підвісний метод зберігання вважається найбільш прийнятним, у цьому випадку йоржик вішається на спеціальний гачок, а вода потрапляє в склянку-приймач, який встановлюється під щіткою. 

Сучасний ринок пропонує оригінальні варіанти щіток для унітазу, які поєднують у собі інші функції. 

Багатофункціональна модель йоржика – це комбінація йоржика та тримача для туалетного паперу. Це висока стійка, на якій встановлені дві підставки. Якщо в туалетній кімнаті недостатньо місця, завдяки такій конструкції вирішується проблема розміщення необхідних аксесуарів. 

Різноманітність форм і кольорів йоржів для туалету дозволить вам вибрати саме той варіант, який впишеться в неповторний стиль вашої туалетної кімнати. 

Купити йоржики для туалету із міцного матеріалу – означає забезпечити собі комфортне користування господарськими предметами протягом тривалого часу. Який би йоржик для унітазу ви не вибрали, підлоговий чи підвісний, дешевий чи дорогий, головне – правильний догляд за цим предметом, щоб туалетна кімната підтримувалася в чистоті та порядку.

Меньш
Докладніше
Відображено 41 - 47 з 47 товарів