Чайник стекло 1,4л   1042   Збільшити
Чайник стекло 1,4л   1042

Чайник стекло 1,4л 1042

10424

Новий

Інформація

1042 Чайник - заварник, виготовлений із загартованого скла 1400мл NEW від виробника А-Плюс за низькою ціною оптом в Україні.

Заварювальний чайник виготовлений з термостійкого боросиликатного скла, фільтр і деталі з нержавіючої сталі високої якості. Посуд із скла не вбирає запахи, що дозволить зберегти аромат Вашого напою і завдяки прозорості насолодиться його кольором. Підходить для заварювання кави, чаю або різних трав. Легко очищається навіть в прохолодній воді. Має сучасний дизайн, невеликий квітковий принт. Займає мінімум місця на кухні. Відмінний вибір для будинку або кафе, ресторанів.

1042 Чайник - заварник, із загартованого скла 1400 мл NEW компанії A - Plus, характеристика: об'єм - 1400 мл; матеріал - нержавіюча сталь і загартоване скло.

Хочете купити кавоварку в Україні оптом від виробника дешево? Ми пропонуємо співпрацю оптовим покупцям. У нас Ви можете купити, замовити заварювальні чайники або інший посуд з нержавіючої сталі за низькою ціною оптом прямим постачанням в Україну з виробництва без переплат. Доставка по Україні можлива службами доставки доступними у вашому регіоні.

Ви переглядали:

Чайники