Форма 0045 торта 1шт высокая Збільшити
Форма 0045 торта 1шт высокая

Форма 0045 для кексу висока 1шт

00456

Новий

Характеристики

Висота 9см
Об `єм 25см
Матеріал вуглецева сталь

Інформація

0045 Форма для кексу висока 1шт оптом від виробника А-Плюс за низькою ціною в Україні.

Кругла форма для випікання з антипригарним покриттям ідеально підійде для створення чудових десертів або тортів. Зручна та практична форма незамінна для домашньої та професійної кухні. Деко необхідне на кожній кухні, воно дозволяє готувати смачні та корисні страви, зберігаючи всі вітаміни.

Форма для випікання виготовлена ​​з міцної екологічно чистої вуглецевої сталі з антипригарним покриттям, завдяки чому тепло добре розподіляється по поверхні, а спеціальне покриття є стійким до різних пошкоджень, що забезпечує довговічність форми. Особливе високотехнологічне антипригарне покриття перешкоджає пригоранню та забезпечує легке очищення після використання, деко також можна мити у посудомийній машині.

Перед кожним використанням форму необхідно змастити невеликою кількістю олії. Деко рівномірно і швидко прогрівається, що сприяє кращому випіканню їжі. Завдяки антипригарному покриттю готова продукція легко витягується з форми без пошкодження. Щоб уникнути пошкоджень антипригарного покриття, не використовуйте металеве або гостре кухонне приладдя. Кругла форма для випікання підходить для електричних, газових та конвекційних печей.

З формою для випічки можна випікати вироби з будь-якого тіста і готувати красиві десерти, кекси або торти для будь-якого торжества. Антипригарне покриття круглої форми дозволяє швидко та легко витягувати готову страву, не пошкодивши її. Маючи круглу форму, Ви завжди зможете порадувати своїх близьких оригінальною випічкою. Деко для випікання стане незамінним помічником на кухні, а випічка буде не тільки смачною, а й неймовірно красивою.

Розміри: 25х9см.

Ви переглядали:

Випічка