Кухня інше

Товарів у наявності: 325

Воронка призначена для переливання рідини. Воронки бувають пластмасові і металеві, різних кольорів і розмірів.

Піднос незамінний предмет для сервіровки столу, оберігає поверхню столу від бруду і перегрівання, призначений для подання їжі на стіл або перенесення посуду. Підноси бувають прямокутні і круглі, однотонні або з малюнком, металеві або пл...

Воронка призначена для переливання рідини. Воронки бувають пластмасові і металеві, різних кольорів і розмірів.

Піднос незамінний предмет для сервіровки столу, оберігає поверхню столу від бруду і перегрівання, призначений для подання їжі на стіл або перенесення посуду. Підноси бувають прямокутні і круглі, однотонні або з малюнком, металеві або пластмасові, зазвичай мають ручки для зручного транспортування.

Обробна дошка призначена для нарізки продуктів харчування в процесі приготування або безпосередньо перед поданням на стіл. Обробні дошки бувають дерев'яні, пластмасові або скляні. Дерев'яні дошки можуть бути різної форми, їх зручно використовувати для розкочування тіста і викладання гарячої випічки, можна використовувати як підставку під гарячий посуд, в якому подається страва. Дошки можуть бути зроблені з цілісного дерева або склеюватися з окремих фрагментів.

Для оброблення овочів і м'яса підходять дошки із скла. Скляні дошки дуже красиві, різноманітність кольорів, форм і малюнків робить їх прикрасою кухні.

Пластмасові обробні дошки легкі, міцні і довговічні, мають спеціальні поглиблення для соку або води.

Решітки для умивальника захищають раковину від ушкоджень і подряпин. Решітки для раковини бувають різнох форм і кольорів.

Меньш
Докладніше
Відображено 121 - 160 з 325 товарів