Чайник 1316WK 2,5л Збільшити
Чайник 1316WK 2,5л
  • Чайник 1316WK 2,5л
  • Чайник 1316WK 2,5л

Чайник 1316WK 2,5л

7651

Новий

Характеристики

Об `єм 2,5л
Матеріал нержавіюча сталь

Інформація

1316WK Чайник 2,5л від виробника А-ПЛЮС оптом в Україні за низькою ціною.

Чайник з нержавіючої сталі, красивий і практичний необхідний на кожній кухні, він зустрічає Вас щоранку і за лічені хвилини готує свіжу ароматну каву або запашний чай. Завдяки своєму оригінальному дизайну та кольору сталі, чайник буде доречний у будь-якому інтер'єрі. Чайник виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, надійного матеріалу, який не становить небезпеки для здоров'я людини, має гарну теплопровідність і розрахований на довгий термін служби.

Чайник металевий зі свистком відрізняється надзвичайною міцністю та довговічністю, має високі гігієнічні та антикорозійні властивості, а також не вимагає особливого догляду та легко миється. Зручний чайник відповідає всім сучасним вимогам надійності та безпеки. Чайник має капсульне індукційне дно, завдяки чому нагрівання відбувається рівномірно та довго зберігається. Чайник оснащений простою системою відкривання та закривання кришки свистка за допомогою важеля на ручці чайника. Носик чайника широкий, тому можна наливати велику кількість води за один раз.

Для Вашої безпеки чайник має термостійку бакелітову ручку, що запобігає можливості обпектися. Чайник має свисток, який стане незамінним помічником і обов'язково дзвінко нагадає про забутий киплячий чайник. На ручці чайника розташований спеціальний важіль, за допомогою якого відкривається та закривається кришка свистка.

Об'єм 2,5л. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Чайники