Килимок гума великий принт Соти 120х80х0,4 КС-19 блакитний візерунок Збільшити
Килимок гума великий принт Соти 120х80х0,4 КС-19 блакитний візерунок

Килимок гума великий принт Соти 120х80х0,4 КС-19 блакитний візерунок

6195

Новий

Характеристики

Довжина 120см
Завширшки 80см
Висота 0,4см
Матеріал гумова основа, ворс

Інформація

Килимок на гумовій основі великий соти принт з ворсовим покриттям використовується для декору, утеплення, а також добре збирає бруд і вбирає вологу, призначений для очищення взуття, використовується всередині та зовні приміщень. Підлоговий килимок прямокутної форми, знизу гумова основа, яка не пропускає воду і бруд, має підвищений рівень вологостійкості, захищає від холоду і ковзання на мокрій підлозі. Скандинавський килимок має унікальну функцію – самостійного обрізання відповідно до Ваших розмірів. Звичайними побутовими ножицями можна вирізати килимок під розмір свого передпокою, з урахуванням усіх куточків, скосів та нерівностей.

Процес розпакування та обрізання підлогового килимка перетворюється на дивовижну та цікаву гру, в якій братимуть участь як діти, так і дорослі. Придверний гумовий килимок стійкий до температурних перепадів і не ковзає на вологій поверхні, забезпечуючи безпеку. Килимок з малюнком має гладкий, низький поліпропіленовий ворс приємний на дотик, завдяки своїй текстурі бруд та пісок з вулиці абсорбуються та залишаються всередині килимка та не розлітаються по квартирі. Килимок для підлоги має презентабельний зовнішній вигляд за рахунок структурного тиснення ворсистого покриття, яке добре вловлює бруд.

Також можна відзначити, що ворс при тривалому використанні в домашніх умовах – не висипається, легко чиститься без використання спеціального інвентарю. Весь бруд досить просто витрусити, пропилососити, промити під струменем води або витерти м'якою щіткою, також можливе прання в пральній машині в делікатному режимі, заборонено відбілювати і викручувати. Крім захисних функцій, килимок з малюнком є ​​невід'ємною частиною декоративних елементів для кожного приміщення. За допомогою килимків можна перетворити будь-який простий інтер'єр до супер стильного приміщення в одну мить.

Величезний асортимент яскравих, шикарних комбінацій кольорів для будь-якої колірної гами, унікальний малюнок радуватиме Вас кожен день! Забарвлення килимків дозволяють вибрати той, який найбільше відповідає колірній гамі вітальні, дитячої, передпокою, кухні або ванної кімнати. Такі килимки найбільш якісні та довговічні, експлуатуються цілий рік, відмінна знахідка для дому. Функціональний килимок на гумовій основі універсальний його можна використовувати у ванній, дитячій, передпокої, кухні або іншому зручному приміщенні. Правильно підібраний килимок з малюнком на гумовій основі чудово доповнює та підкреслює переваги смаку при оформленні інтер'єру кожного будинку, створює комфорт, затишок та красу в будь-якому приміщенні.

Розміри: 120х80х0,4см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Килимки придверні