Килимок гума К-502-2 текстильний 75х40х0,5 сірий Збільшити
Килимок гума К-502-2 текстильний 75х40х0,5 сірий

Килимок гума К-502-2 текстильний 75х40х0,5 сірий

3038

Новий

Інформація

Килимок К-502 на гумовій основі з кольоровим ворсовим покриттям використовується для декору, утеплення, а також він добре збирає бруд і вбирає вологу, призначений для очищення взуттю, використовується усередині і зовні приміщень.

Підлоговий килимок прямокутної форми, має підвищений рівень влагоустойчивости, захищає від холоду і ковзання на мокрій підлозі, легко чиститься і миється звичайною водою. Придверный гумовий килимок стійкий до температурних перепадів і не ковзає на вологій поверхні, забезпечуючи безпеку. Килимок має гладкий, низький, кольоровий полипропиленовый ворс приємний на дотик.

Має презентабельний зовнішній вигляд за рахунок структурного тиснення ворсистого покриття, яке добре уловлює бруд. Також можна відмітити, що ворс при тривалому використанні в домашніх умовах - не висипається, легко чиститься без використання спеціального інвентаря. На додаток до його захисних функцій, килимок з кольоровим ворсом є невід'ємною частиною декоративних елементів для кожного приміщення. Такі килимки найбільш якісні і довговічні, експлуатуються круглий рік, відмінна знахідка для будинку.

Правильно підібраний килимок на гумовій основі з кольоровим ворсом прекрасно доповнює і підкреслює достоїнства смаку при оформленні інтер'єру кожного будинку, створює комфорт, затишок і красу у будь-якому приміщенні.

Розміри: 75х40х0,5см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Килимки придверні