Сушарка для посуду 1-яр Консенсус голубий Збільшити
Сушарка для посуду 1-яр Консенсус голубий

Сушарка для посуду 1-я Консенсус на 24 тарілки з вкладишем блакитний

4013

Новий

Характеристики

Довжина 48см
Завширшки 21,5см
Висота 15,5см
Матеріал пластик

Інформація

Сушарка для посуду одноярусна Консенсус необхідна для кожної господині, призначена для сушіння та зберігання посуду. Сушарка для посуду пластмасова, одноярусна, настільна, зручна та компактна, використовується для сушіння тарілок, кришок, столових приладів. Така сушарка для посуду суттєво заощаджує місце на кухні або на дачі, її можна розмістити на столі, у шафі або на іншій зручній поверхні.

Сушарка для посуду виготовлена ​​з міцного, високоякісного, кольорового пластику, стійка до перепадів температури та вологості. Пластикова сушарка для посуду містка, має відсіки для сушарки тарілок та столових приладів. Для Вашої зручності сушарка для посуду комплектується пластиковим підносом для збору води.

Наявність піддону в сушарці для посуду дозволяє захистити поверхню столу від негативного впливу вологи, нижній піддон легко виймається і миється при необхідності. Стильна та функціональна сушарка для посуду гармонійно впишеться у будь-який інтер'єр сучасної кухні. Сушарка має сучасний дизайн та стане ідеальним варіантом при виборі сушарки для посуду для бару, кафе, їдальні.

Розміри: 48х21,5х15,5см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Сушарки для посуду