Запаски, Мопи

Товарів у наявності: 47

Швабри, підлоготери, євромопи призначені для сухого або вологого прибирання в приміщенні і створені спеціально для того, щоб полегшити процес прибирання та зробити його максимально приємним.

Єврошвабра з платформою, євромоп або самовіджимні палубні швабри для прибирання незамінні в домашньому господарстві, квартирі, офісі, кафе, магазині, завдяк...

Швабри, підлоготери, євромопи призначені для сухого або вологого прибирання в приміщенні і створені спеціально для того, щоб полегшити процес прибирання та зробити його максимально приємним.

Єврошвабра з платформою, євромоп або самовіджимні палубні швабри для прибирання незамінні в домашньому господарстві, квартирі, офісі, кафе, магазині, завдяки високоякісній та практичній насадці вони забезпечують ретельне прибирання навіть у важкодоступних місцях.

Згодом насадки, губки, мопи зношуються, і буде потрібно їх замінити.

У нашому інтернет магазині представлені запасні губки для швабри з віджимом, бавовняні мопи, м'які змінні насадки з мікрофібри для різних видів швабр.

Всі вони призначені для миття гладких поверхонь з дерева, плитки, паркету, лінолеуму, кахлю, каменю та ламінату. Насадка мікрофібра, бавовна, губка PVA добре вбирають велику кількість вологи, ідеально збирають пил, бруд, дрібне сміття, волосся та шерсть свійських тварин.

Спеціальна ребриста поверхня м'якої губки валика дозволить видаляти важкодоступні забруднення, така запаска добре промивається.

Змінні губки запаски легко стискаються та розтискаються, легко вбирають та випускають вологу, зберігають свою структуру та форму після багаторазового використання.

Змінні насадки преміум-класу можуть бути з підкладкою або двосторонні, з одного боку у вигляді локшини, з іншого – гладка махра. Такі насадки можна прати у пральній машинці, при температурі до 40°С.

Запаски на єврошвабру із платформою ефективні навіть без застосування миючих засобів. Змінні насадки надягають на швабри за допомогою бокових кишень, які розташовуються на тильній стороні або можуть фіксуватися за допомогою липучок. 

Використовуючи першокласні запасні насадки для прибирання супер якості, Ви отримаєте чудовий результат і заощадите свої сили та час. Змінні запаски, насадки, губки, мопи в нашому магазині за дійсно доступною ціною!

Меньш
Докладніше
Відображено 41 - 47 з 47 товарів