Підставка органайзер для приправ Юніпласт Збільшити
Підставка органайзер для приправ Юніпласт
  • Лоток для специй Юнипласт
  • Підставка органайзер для приправ Юніпласт

Лоток для спецій Юніпласт

Новий

  • Бірюза
  • Блакитний
  • Мікс
  • Фіолетовий

Характеристики

Довжина 25см
Завширшки 15см
Висота 11см
Матеріал харчовий пластик

Інформація

Лоток для спецій Юніпласт потрібен у кожному будинку та призначений для того, щоб на кухні завжди був порядок. Місткість для приправ дозволить правильно організувати та компактно зберігати Ваші спеції так, щоб усі необхідні інгредієнти завжди були під рукою, і їх легко можна було знайти.

Контейнер для спецій та приправ виготовлений з міцного, високоякісного, кольорового, харчового пластику, який може контактувати з продуктами, абсолютно безпечний для здоров'я, не містить шкідливих речовин, не вбирає запахів та не має свого.

Органайзер відкритий, прямокутної форми, має три відділу для тематичного розміщення спецій, ємність не вимоглива у догляді, її легко мити. Лоток підставка призначений для зберігання спецій та приправ у пакетах від виробника.

Пакети необхідно розміщувати вертикально, щоб уникнути прокидання спецій. Приправи різних виробників спокійно поміщаються в контейнер, спеції не випадають і зручно їх діставати. Зручний, якісний та міцний лоток органайзер з поділками дозволяє зберігати приправи та спеції різного призначення в одному місці. Місткий лоток для спецій і приправ відмінно розміщуеться не тільки в шафі, але і в ящику. Стильний та практичний лоток контейнер для спецій допоможе організувати та завжди зберігати порядок на кухні.

Пластиковий органайзер для зберігання спецій та приправ це вигідний та зручний сучасний кухонний аксесуар. Універсальна підставка для спецій має необмежений термін експлуатації та займає мінімум місця на кухні. Простий, але в той же час лаконічний і модний, пластиковий контейнер для зберігання спецій та приправ ідеально підійде до інтер'єру кожної кухні, це найкращий вибір сучасної господині, він просто створений для Вашої кухні.

Розміри: 25х15х11см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Лотки, вкладиші в стіл, підставки під ложки