Емкость для душа 100л Збільшити
Емкость для душа 100л

Ємність для душу 100л Акція

5720

Новий

Характеристики

Довжина 75см
Завширшки 75см
Висота 31см
Об `єм 100л
Матеріал пластик

Інформація

Ємність для душа - це спеціально створений суцільнолитий плоский бак, який найбільш підходить для використання в якості річного душа на дачі. Зверху резервуара розташована горловина з кришкою, що загвинчується, через яку за допомогою насоса або вручну заливається вода. У донної частини передбачений штуцер з різьбленням для установки розпилювача, який йде в комплекті. Бак для душа з лійкою призначений для установки на приміщення для душової, для душових кабін і для організації санітарних приміщень в польових умовах.

Ємність для душа виготовлена ​​з міцного якісного пластика, який не реагує на хімічний склад води, здатний витримувати широкий діапазон температур, при якому бак не втрачає своїх властивостей. Ультрафіолетовий фільтр в складі сировини надійно захищає воду від цвітіння, утворення грибка і неприємного застояного запаху, матеріал не піддається корозії, що важливо при постійному контакті з водою. Функціональна ємність для душа виробляються способом ротаційної формовки, завдяки чому вони виходять цілісними, без швів, в зв'язку з цим навантаження на стінки розподіляється рівномірно.

Зручна форма і легкий вага бак для душа дозволяють без проблемно розміщувати ємність на суцільну поверхню, наприклад, на лист фанери або металу, при цьому конструкція повинна витримати 75кг, на даху будівлі для душа, тимчасової споруди, на горищі або даху будинку. Темний колір ємності для душа більше віддає тепла від сонця воді знаходиться в баку.

Плоска горизонтальна ємність для душа великої площі забезпечує максимально швидкий природний нагрів під впливом сонячних променів і гарантує рівномірну температуру води як вгорі, так і внизу бочки для душа. Так як пластик не боїться морозів і перепадів температур резервуар можна не знімати на зиму і залишати на вулиці, попередньо злив з нього воду, щоб не було деформації стінок ємності. Забороняється наповнювати ємність самозаймистими рідинами! Компактна пластикова ємність для душа надійна і довговічна, вона буде служити Вам довгі роки.

Об'єм 100л. Розміри: 75х75х31см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Баки, бідони, бочки, каністри