Хлебница 1813 крышка матовая Збільшити
Хлебница 1813 крышка матовая

Хлібниця 1813 кришка матова бежевий мурмур

5707

Новий

Характеристики

Довжина 37,5см
Завширшки 25,5см
Висота 18см
Матеріал нержавіюча сталь, кришка пластик

Інформація

1813 Хлібниця кришка матова від виробника А-Плюс оптом за низькою ціною в Україні

Хлібниця необхідна в кожному будинку, використовується для зберігання хліба, булочок, випічки, кондитерських виробів, та інших хлібобулочних виробів. Хлібниця дозволяє довше зберігати свіжість хліба і полегшує підтримання порядку на кухонному столі. Хлібниця виготовлена ​​з високоякісної кольорової нержавіючої сталі, кришка з міцного матового пластика.

Метал не вступає в реакцію з продуктами під час експлуатації, а значить, не змінює її смак і запах. Хлібниця прямокутної форми з матовою кришкою стане надійним помічником на кожній кухні. Ємність для зберігання хліба зручна, міцна і довговічна, легко миється, навіть у прохолодній воді, не вбирає сторонні запахи, в такому контейнері хліб не сохне і не пліснявіє.

Хлібниця в індивідуальній упаковці це відмінний подарунок для кожної господині. Практичний і компактний контейнер для зберігання хліба має сучасний дизайн з мармуровим принтом на корпусі і стане в нагоді кожній господині на будь-якій кухні, а також прекрасно підійде для обладнання громадського харчування. Красива і стильна хлібниця з матовою кришкою буде оригінально виглядати на Вашій кухні.

Розміри: 37,5х25,5х18см.

Ви переглядали:

А-плюс