Сидіння для унітазу СУА-7Д сімейне з дитячою накладкою 44х38,7см білий Збільшити
Сидіння для унітазу СУА-7Д сімейне з дитячою накладкою 44х38,7см білий

Сидіння для унітазу СУА-7Д сімейне з дитячою накладкою 44х38,7см білий

4356

Новий

Характеристики

Довжина 44см
Завширшки 37,6см
Матеріал пластик

Інформація

Сидіння для унітазу сімейне з дитячою накладкою преміум-класу

Особливість цієї моделі являється сидіння, яке обладнане дитячою накладкою на унітаз, легко знімається і ставиться на місце, що дозволяє використати сидіння усій сім'ї. Кришка і сидіння для унітазу з конструкцією мікроліфт забезпечує безшумне і плавне закриття сидіння. Окрім відсутності неприємних звуків, така система захищає кришку від ударів по краю унітазу.

Універсальна кришка на унітаз для усієї сім'ї 2 в 1 для дітей і дорослих виготовлена з міцного полімеру. Сидіння на унітаз з часом не міняє колір, на нім не залишається вм'ятин після випадкового удару і інших механічних дій. Верхня поверхня для комфорту і зручності має округлені форми, а внутрішня - жорсткі ребра для того, щоб виріб не прогинався і не втрачав своєї геометрії. Кріплення для кришки унітазу універсальне і підходить для більшості унітазів.

Відстань між отворами в унітазі має бути в межах від 8см до 17см, що робить кришку універсальною. Кріплення пластикові входять в комплект, і ще раз підтверджується факт високої якості виробу. Антибактеріальні моделі мають спеціальне покриття, що надійно захищає від бактерій і мікроорганізмів. Ексклюзивна сімейна кришка для унітазу з дитячим сидінням супер якості тільки у нас за дійсно доступною ціною!

Розміри: 44х38,7см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Горщики дитячі, сидіння