Емкость для сыпучих R 0,6л Збільшити
Емкость для сыпучих R 0,6л

Ємність для сипучих 0,6л R-plastic 27001

6269

Новий

Характеристики

Довжина 10см
Завширшки 10см
Висота 11,5см
Об `єм 0,6л
Матеріал харчовий пластик

Інформація

     Ємність для сипких продуктів R-plastic 27001 0,6л пластмасова з вакуумною кришкою, потрібна в кожному будинку і призначена для того, щоб на кухні завжди був порядок. Баночка для вакуумного зберігання продуктів виготовлена з високоякісного харчового пластика, який може контактувати з продуктами, абсолютно безпечний для здоров'я, не містить шкідливих речовин, не вбирає запахів і не має свого. Баночка для цукру, солі, спецій, приправ і інших сипких продуктів має особливу вакуумну кришку з силіконовою вставкою, яка забезпечує відмінну герметичність, тому продукти довше зберігатимуть свої поживні властивості, адже вони не піддаватимуться дії вологи та будуть надійно захищені від комах та інших негативних впливів зовнішніх факторів.

    Контейнер для сипких продуктів прозорий квадратної форми, кришка в нім легко відкривається і щільно закривається, при опусканні ручки на кришці видаляється повітря. Банка для сипких продуктів не вимоглива у догляді, її легко мити. Завдяки прозорості харчової ємності з кришкою для сипких продуктів видно, що знаходиться в ній. Універсальна ємність для сипких продуктів має необмежений термін експлуатації. Контейнер для сипких продуктів з кришкою зручний і компактний, займає мінімум місця. Головною перевагою харчової місткості для сипких є продовження терміну зберігання продуктів, стійкість до різних температурних коливань.

     Компактний, практичний харчовий контейнер для сипких продуктів допоможе організувати і завжди зберігати порядок на кухні. Стильна ємність для сипких підійде до інтер'єру кожної кухні. Тому, все, що Вам необхідно зробити - придбати певну кількість місткостей, пересипати в них крупи, борошно, макарони і інші продукти, розмістити їх на кухонних полицях і насолоджуватися порядком. Пластикова харчова ємність для вакуумного зберігання це вигідна і зручна сучасна упаковка для продуктів. Простіа, але в теж час лаконічна пластмасова місткість для сипких продуктів з вакуумною кришкою, кращий вибір сучасної хазяйки, вона просто створена для Вашої кухні! Об'єм 0,6л. Розміри: 10х10х11,5см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Банки для сипучих