Набор дорожный Збільшити
Набор дорожный
  • Набор дорожный
  • Набор дорожный

Набір дорожній з мильничкой укр

3851

Новий

Інформація

У дорожньому наборі для ванної зібрані всі незамінні аксесуари: мильниця, стакан і футляр для зубних щіток. Дорожній комплект аксесуарів для ванної кімнати компактний, функціональний і практичний, дуже зручно брати з собою в дорогу під час відрядження або відпочинку. Всі аксесуари для ванної кімнати виготовлені з міцного, високоякісного, кольорового пластику, не містять шкідливих речовин, без запаху, легко миються і не вимагають особливого догляду.

Мильниця дорожня пластмасова, настільна, прямокутної форми, призначена для зберігання мила. Компактна і практична підставка для мила з кришкою використовується у ванній, в душовій кабіні, на кухні, на дачі і може розміщуватися в будь-якому необхідному місці. Зручна форма і комплектація, презентабельний зовнішній вигляд, ідеальний варіант для мильниці, який стане незамінним атрибутом під час подорожей, для походів на тренування або в басейн.

Стакан підставка для зубних щіток настільний, дуже зручний у використанні, не займає багато місця, можна встановити на будь-яку рівну поверхню. Захисний пластиковий футляр для зубних щіток призначений для збереження в чистоті зубної щітки. Гігієнічний індивідуальний чохол для зубної щітки надійний, функціональний і практичний, має універсальну форму, яка підійде для щіток будь-якої конфігурації. Стильний і практичний дорожній набір аксесуарів для ванної має великий асортимент яскравих, незвичайних кольорів. Виробник: Україна.

У дорожній набір входить:

  • мильниця розміри: 10х7,5см
  • стакан розміри: 7х8,5см
  • футляр для зубної щітки розміри: 20х3см

Ви переглядали:

Дозатори, Мильниці