Килимки для ванни

Товарів у наявності: 210

Килимок необхідний предмет для будинку, офісу, кафе або магазину. Килимки бувають силіконові, гумові, гумові з ворсом, з шпильками, з отворами у вигляді сотів, гладкі і з малюнком. Килимки гумові біля вхідних дверей збиратимуть пісок, воду, сніг і бруд на себе, зберігаючи чистоту приміщення, не ковзають по поверхні, стійкі до стирання. Килимки з...

Килимок необхідний предмет для будинку, офісу, кафе або магазину. Килимки бувають силіконові, гумові, гумові з ворсом, з шпильками, з отворами у вигляді сотів, гладкі і з малюнком. Килимки гумові біля вхідних дверей збиратимуть пісок, воду, сніг і бруд на себе, зберігаючи чистоту приміщення, не ковзають по поверхні, стійкі до стирання. Килимки з ворсом на гумовій основі використовуються в приміщенні з підвищеною вологістю, у ванні, в передпокої, на кухні, яскраві і практичні, швидко сохнуть.Килим використовується для покриття підлог, стін або інших поверхонь приміщення в декоративних або утеплювачах цілях. Упродовж довгих віків килим був не лише символом достатку, але і предметом мистецтва, оскільки для його вироблення була потрібна тривала копітка ручна праця. За характером візерунків і техніці виконання килимки бувають з ворсу, безворсовые і повстяні.

Килимки на гумовій основі відрізняються великою різноманітністю форм і забарвлень, можна використати у ванні, на кухні, в дитячій або другом зручному приміщенні, зараз дуже популярні килимки для туалетних кімнат з вирізом під унітаз. Спеціально для дітей виготовляють килими у формі забавних фігурок. Правильно підібраний килимок для ванної кімнати підкреслить достоїнства смаку при оформленні інтер'єру, можна підібрати килимок прямокутної або овальної форми, однотонний або з малюнком. Сучасні килими машинної роботи мають спеціальне просочення, проходять антистатичну і антибактеріальну обробку, після прання швидко висихають і не втрачають форму. Силіконовий килимок справжня знахідка для молодих батьків і людей похилого віку, забезпечує захист від падінь під час водних процедур. Завдяки присоскам на нижній стороні, килимок не ковзає, можна покласти у ванну, в душову кабіну, на підлогу до ванної кімнати або в дитячу ванну. Килимок травичка щетинистий ідеально очищає пісок і бруд зі взуття, зносостійкий і довговічний, зазвичай складається з декількох квадратів, буває різних кольорів і розмірів. Можна вибрати килимок прямокутний або круглий, квадратний або овальний, однотонний або кольоровий, а можна з красивим малюнком, який підніматиме настрій всякий раз, коли ви заходитимете до ванної кімнати.

Меньш
Докладніше
Відображено 41 - 80 з 210 товарів