КИЛИМКИ

Товарів у наявності: 597

Від постійного бруду в коридорі досить важко позбутися. Деякі просто перестають звертати на неї увагу, а хтось витрачає багато часу і після кожного заходу в будинок протирає в коридорі підлогу. Але можна придбати придверний килимок або килимок у передпокій і заощадити час на прибиранні. Килимки придверні призначені для укладання біля вхідних две...

Від постійного бруду в коридорі досить важко позбутися. Деякі просто перестають звертати на неї увагу, а хтось витрачає багато часу і після кожного заходу в будинок протирає в коридорі підлогу. Але можна придбати придверний килимок або килимок у передпокій і заощадити час на прибиранні. Килимки придверні призначені для укладання біля вхідних дверей, попереджаючи попадання в приміщення бруду, піску, вологи та пилу.

Прогумована основа надійно утримує килимок на будь-якій поверхні, паркет, ламінат, керамічна плитка або лінолеум, при цьому не дряпаючи і не пошкоджуючи її. Килимок не ковзає, не задирається, не збирається складками та не забивається під двері. Килимок для захисту від бруду швидко вбирає все сміття принесене з вулиці на підошві взуття. Завдяки килимку на гумовій основі ви продовжуєте термін служби підлогового покриття, оберігаючи його від згубного впливу абразивних частинок піску та бруду. Вологостійкий килимок запобігає поширенню бруду в приміщенні, заощаджуючи час та матеріальні витрати на прибирання.

Гумова основа килимка не дає можливість волозі проникнути на підлогу, залишаючи агресивне вологе середовище випаровуватися на килимі, зберігаючи від шкідливого впливу покриття для підлоги. За правильних умов експлуатації виріб довго служитиме при постійному зовнішньому вигляді. Придверні килимки широко застосовуються у побуті для заміського будиночка, квартири, а також для використання у громадських будівлях: школи, магазини, офіси, комерційні та державні установи. Придверний килимок може бути повністю гумовим, на гумовій основі із покриттям ворсу, пластиковим. Також придверні килимки відрізняються розмірами, колірною гамою ворсу, малюнком. Килимок виготовлений з високоякісної, стійкої до низьких температур гуми. Може використовуватись як усередині приміщення, так і на вулиці. Функціональним призначенням придверного килимка є затримання та поглинання бруду та чудове протиковзання. Такі килимки найбільш якісні та довговічні, експлуатуються цілий рік.

Меньш
Докладніше
Відображено 361 - 400 з 597 товарів