Корисні предмети

Товарів у наявності: 117

Необхідними та корисними дрібницями можна назвати речі, які допомагають нам у побуті впорядкувати простір, полегшити процес прибирання в будинку. 

Такий предмет як вантуз є в кожному будинку, він служить для механічного прочищення засмічення раковин, ванни, унітазу та інших стоків. Застосування вантуза для усунення засорів труб дозволить вам пов...

Необхідними та корисними дрібницями можна назвати речі, які допомагають нам у побуті впорядкувати простір, полегшити процес прибирання в будинку. 

Такий предмет як вантуз є в кожному будинку, він служить для механічного прочищення засмічення раковин, ванни, унітазу та інших стоків. Застосування вантуза для усунення засорів труб дозволить вам повністю відмовитися від використання агресивних хімічних речовин, що розчиняють засмічення, а разом з тим руйнують труби, а також вкрай негативно впливають на екологію. 

Мотузка для сушіння білизни також необхідна річ у будь-якому будинку, її можна використовувати на балконі, у ванній кімнаті, на кухні, у будь-якому приміщенні. Сушарка для білизни легко монтується до стіни. 

Корисними дрібницями можна вважати прищіпки, вони можуть використовуватися поштучно або можуть бути зібрані в компактну вертушку з 10 та 20 прищіпок.

Пиловибивалка на довгій ручці призначена для вибивання пилу з одягу, килимів, килимових та в'язаних доріжок, відрізняється за формою та розміром, виготовлена ​​з кольорової пластмаси або металу, необхідна річ для прибирання в будинку. 

Також для прибирання використовують ручний пилососик з двома або трьома роликами для швидкого та легкого очищення поверхонь. 

Мухобійка пластикова використовується для усунення настирливих мух.

Компактний ящик органайзер для дрібниць буде корисним предметом у будинку для підтримання порядку. 

Настільна пластикова підставка підійде для столових приладів, косметики, пензлика, канцелярського приладдя, гребінців, може бути використана як органайзер на письмовий стіл або для аксесуарів для догляду за взуттям. 

Ріжок для взуття підійде для використання у будинку і при необхідності його можна взяти з собою, так як він досить компактний.

Пластмасовий лоток для яєць – необхідний корисний предмет, який використовується для захисту від ударів та інших механічних впливів.

Круглий і квадратний силіконовий килимки, пластикові решітки для раковини, сіточка для зливу та мат для сушіння посуду - всі ці предмети просто необхідні, щоб підтримувати чистоту та порядок на кухні.

Меньш
Докладніше
Відображено 41 - 80 з 117 товарів