Відра, миски, бочки

Товарів у наявності: 560

Затребувані товари, це баки, бочки, бідони, місткості, каністри, фляги, містка тара, відра, миски, цебри, тази, казани, корито. На них у будь-яку пору року є попит. Попри те, що це предмети тривалого користування, вони все ж можуть робитися непридатними. Що саме з цієї причини бажають купити нові пластикові місткості будуть завжди. Пластикові бі...

Затребувані товари, це баки, бочки, бідони, місткості, каністри, фляги, містка тара, відра, миски, цебри, тази, казани, корито. На них у будь-яку пору року є попит. Попри те, що це предмети тривалого користування, вони все ж можуть робитися непридатними. Що саме з цієї причини бажають купити нові пластикові місткості будуть завжди. Пластикові бідони, бочки, універсальні каністри, фляги застосовуються для транспортування і зберігання, як сипких харчових продуктів, так і технічних, харчових рідких речовин, вони оснащені герметичними кришками, які перешкоджають проникненню повітря, стороннім рідинам і запаху, що забезпечує збереження продуктів. На сьогодні пластикові бочки вважаються самою універсальною промисловою полімерною тарою, яка представлена різними об'ємами, літражами, формою, кольором і варіантами закривання кришки.

Пластикові місткості, популярна тара, яка широко використовується не лише в промисловості, але також в приватному порядку відрізняються від металевих довгим терміном експлуатації, стійкістю до ультрафіолету, набагато простіше їх чистити і мити, немає проблем із запахом і іржею, вибором будь-якої зручної форми і розміру, доступна ціна порівняно з металевими аналогами. Пластикові резервуари для води, баки - відмінний варіант для різних потреб, у вас завжди буде запас води на будь-який випадок. Баки для води виготовлені з високоякісного пластика, мають відмінну хімічну і механічну стійкість, широка горловина забезпечує швидке наповнення і зручність зливу продукції. Пластмасові відра зручні в експлуатації і можуть бути використані для транспортування, перенесення і зберігання рідин і інших сипких, пастоподібних речовин, продуктів харчування і побутового використання. Відра мають різну конфігурацію, розміри і функціональність, виготовлені з високоякісної вологостійкої сировини, мають гладку або декоровану поверхню, яка добре миється, завдяки якісному полімеру стійкі до хімікатів і стійкі до високих і низьких температур. Відра мають різне функціональне значення: відра для прибирання, відра для сміття, відра з педаллю і кришкою, що коливається, відра для ванної кімнати, відерця для прищіпок і порошку, відро туалет, кошики для паперів. Необхідними предметами для будь-якої хазяйки є миски, миски, тази, корита, цебри, казани.

Миски бувають металеві, скляні або пластмасові, мають форму півсфери, що зближує миску з чашкою. Також мискою називають посуд для годування тварин. Тази пластикові мають високу міцність, зручні у використанні, екологічно безпечні. Широкий асортимент мисок, тазів, корит і казанів, різних форм і моделей, дозволяє підібрати модель, ідеально відповідну для кожного випадку. Тази можуть бути квадратні, круглі або овальні, з кришкою або без кришки, деякі моделі мають ручки, такі миски зручні при транспортуванні. Тази великих розмірів використовують для прання і миття, миски, миски, салатниці з харчової пластмаси застосовуються на кухні. Тази, корита і казани з вторсировини незамінні в господарських потребах. Практична форма, міцність, довговічність, доступна ціна роблять усі ці вироби з пластика, привабливим для вас.

 

Меньш
Докладніше
Відображено 121 - 160 з 560 товарів