Полиці, комоди, етажерки

Товарів у наявності: 179

У кожному будинку рано чи пізно виникає питання - як економно розподілити і організувати простір для зберігання речей, взуття, білизни, предметів особистої гігієни і інших необхідних дрібниць. На допомогу хазяйкам в цій ситуації приходять комоди, полички, етажерки. Пластикові підлогові комоди використовують для компактного зберігання чистих рече...

У кожному будинку рано чи пізно виникає питання - як економно розподілити і організувати простір для зберігання речей, взуття, білизни, предметів особистої гігієни і інших необхідних дрібниць. На допомогу хазяйкам в цій ситуації приходять комоди, полички, етажерки. Пластикові підлогові комоди використовують для компактного зберігання чистих речей, постільної білизни, предметів особистої гігієни, одягу, банного приладдя, косметики, взуття, посуду, овочів, рушників, серветок, і інших необхідних речей і дрібниць на кухні, у ванні, в дитячій кімнаті, в передпокої, в гаражі або в коморі для зберігання інструментів і господарських товарів. У надійно закритих висувних ящиках комода вміст захищений від дії вологи, пилу або сонця.

Комоди виготовляють з високоякісної кольорової пластмаси, вони стійкі до перепадів температури, що дозволяє встановлювати їх у ванні і на кухні або у будь-кому другом необхідному місці. Особливо зручні у використанні пластикові комоди, оскільки вони дуже легкі, розбірні, і не вимагають спеціального відходу. Комоди бувають з малюнком, декоровані під штучне плетіння або ажурний візерунок, на коліщатках, підлогові і настільні, різних кольорів і розмірів. Пластикові комоди преміум-класу з фасадом ажурного візерунка або штучного плетіння ротанга нададуть інтер'єру приміщення особливому вигляду. Пластикові комоди, полиці, етажерки чудово підійдуть для використання в майстернях, перукарнях або салонах краси. Комод, полиця, етажерка для зберігання необхідний предмет для тих, хто любить порядок і вважає за краще, щоб кожна річ мала своє місце. Підлоговий пластиковий комод місткий, практичний, вологостійкий, займає мало місця, має надійність, практичність і функціональність, а крім того доповнює дизайн кімнати.

Маленькі настільні міні комоди використовують удома для зберігання ниток, голок, косметики, дитячих аксесуарів або медикаментів, в офісі для зберігання паперу і канцелярських товарів і інших необхідних дрібниць. Дитячі гумки для волосся, бритвені верстати і інші необхідні дрібниці ніколи не будуть розкидані по ванні, якщо є такий компактний органайзер. Крім того міні комоди продаються в широкій колірній гаммі і цей аксесуар для ванної кімнати можна гармонійно підібрати за кольором і дизайну з іншими предметами. Комоди можуть використовуватися аналогічно полицям, етажеркам, кошикам для білизни, ящикам для зберігання. Пластмасові полиці допоможуть упорядкувати і розташувати з максимальною зручністю предмети для щоденного використання, що б завжди мати потрібні речі під рукою. Шампунь, гель для душу, лосьйон, крем, дозатор мила, склянку із зубними щітками, бритву, мочалку дуже зручно брати з відкритої полиці. Полиці для ванни виготовляють з високоякісної міцної кольорової пластмаси, вони місткі, легкі, вологостійкі, компактні і функціональні. Пластмасові полички для ванни просто встановлюються, можуть бути прямі або кутові різних забарвлень і мати різну кількість полиць від однієї до чотирьох. Поличка для ванни преміум-класу телескопічна кутова практична і функціональна, кріпиться у будь-якому кутку ванної кімнати на пластмасову або металеву розпірку, при цьому не вимагається свердлити стіни, полички можуть вільно пересуватися на потрібну висоту. Якісну пластикову поличку, яка чудово впишеться в єдиний стиль ванної кімнати реально купити за доступною ціною. Для того, щоб швидко надати приміщенню акуратному і доглянутому вигляду, не обійтися без таких предметів інтер'єру, як підлогові полиці етажерки. Етажерки - недорогі мобільні системи зберігання для речей, які максимально збільшують корисний простір приміщення. Універсальні етажерки можуть бути виготовлені з міцного високоякісного кольорового пластика або металу, відрізняються розмірами, кількістю полиць, колірною гаммою.

Компактні полиці етажерки легко збираються і розбираються, можуть бути на коліщатках і без них. Надійні підлогові полиці етажерки мають хорошу стійкість, щоб належним чином виконувати свої функції. Купивши полиці етажерки на коліщатках, Ви належним чином оціните їх практичність і зручність в експлуатації і перетворите свій дім, створивши ідеальний порядок! Красива і практична полиця етажерка ідеально впишеться у будь-який інтер'єр, доповнюючи і прикрашаючи його.

Меньш
Докладніше
Відображено 81 - 120 з 179 товарів