Чайник 1375  5,0л цветной Збільшити
Чайник 1375  5,0л цветной

Чайник 1375 5,0л

4577

Новий

Характеристики

Об `єм
Матеріал пофарбована нержавіюча сталь

Інформація

1375 Чайник 5л кольоровий від виробника А-плюс оптом в Україні за низькою ціною.

Чайник кольоровий з нержавіючої сталі, гарний і практичний необхідний на кожній кухні, він зустрічає Вас щоранку і за лічені хвилини готує свіжу ароматну каву або запашний чай. Завдяки своєму яскравому, оригінальному дизайну і незвичайній гамі кольорів можна вибрати найкращий чайник для Вашого інтер'єру.

Чайник виготовлений з високоякісної пофарбованої нержавіючої сталі, надійного матеріалу, який не становить небезпеки для здоров'я людини, має гарну теплопровідність і розрахований на тривалий термін служби. Чайник металевий зі свистком відрізняється надзвичайною міцністю та довговічністю, має високі гігієнічні та антикорозійні властивості, а також не вимагає особливого догляду та легко миється.

Зручний чайник відповідає всім сучасним вимогам надійності та безпеки. Чайник має подвійне дно, завдяки чому нагрівання відбувається рівномірно та довго зберігається. Чайник оснащений простою системою відкривання та закривання кришки свистка за допомогою важеля на ручці чайника. Носик чайника широкий, тому можна наливати велику кількість води за один раз.

Для Вашої безпеки чайник має термостійку бакелітову ручку, що запобігає можливості обпектися. Чайник має свисток, який стане незамінним помічником і обов'язково дзвінко нагадає про забутий киплячий чайник. На ручці чайника розташований спеціальний важіль, за допомогою якого відкривається та закривається кришка свистка. Велика ручка чайника дозволяє упевнено тримати його двома руками. Резервуар для води щільно закривається, тому вода не проллється на руки при наливанні.

Елегантний та практичний чайник стійкий до механічних впливів та високих температур, підходить для всіх типів плит. Чайник компактний та місткий має зручну форму та стильний дизайн. Чайник зі свистком стане незамінним помічником та прикрасою на кожній кухні, служитиме довгі роки, наповнюючи Ваш побут комфортом! Кольоровий нержавіючий чайник у гарній заводській упаковці стане чудовим подарунком для кожної господині та вигідним придбанням у будинок, а також ідеально підійде для обладнання громадського харчування.

Об'єм 5л. Виробник: Китай.

Ви переглядали:

Чайники