ПОСУД А-ПЛЮС

Товарів у наявності: 1194

   Посуд А-Плюс використовується для приготування, зберігання та сервірування продуктів. Посуд має бути практичним, зручним і безпечним. Найчастіше для виробництва сучасного посуду використовують чавун, нержавіючу сталь, алюміній, жароміцне скло, кераміку або пластмасу.

   Посуд з нержавіючої сталі стійкий до окислення, продукти зберігають вітам...

   Посуд А-Плюс використовується для приготування, зберігання та сервірування продуктів. Посуд має бути практичним, зручним і безпечним. Найчастіше для виробництва сучасного посуду використовують чавун, нержавіючу сталь, алюміній, жароміцне скло, кераміку або пластмасу.

   Посуд з нержавіючої сталі стійкий до окислення, продукти зберігають вітаміни і не втрачають смак, якщо варити їх у нержавіючому посуді. У скляному і керамічному жаростійкому посуді готувати можна все, що завгодно, продукти відмінно зберігають природний смак і аромат.

   Сковорідка з антипригарним покриттям дозволяє смажити продукти з мінімальною кількістю олії або взагалі без неї, при використанні потрібно користуватися дерев'яною або силіконовою лопаткою. Сковорідки виготовляють з тефлоновим та керамічним покриттям, вони бувають різних моделей та розмірів.

   Існує широкий асортимент посуду для приготування та сервірування їжі: виделки, ложки, ножі, вінчик, заварник для чаю, каструля, сковорідка, ковшик, миска та багато іншого, що необхідне на кухні кожній господині. Ножі бувають різних розмірів та моделей, їх виготовляють з нержавіючої сталі та кераміки. Набори кухонного приладдя бувають на планці або на стійці, займають мало місця та економлять простір.

   Друшляк буває на ніжці або з ручкою, виготовляється з пластмаси або металу. Кружка сито виготовлена з нержавіючої сталі, використовується для просіювання борошна, крохмалю або цукрової пудри.

   Каструлі бувають різних розмірів та моделей, їх виготовляють з нержавіючої сталі, скла або кераміки. Кришка для посуду потрібна під час приготування їжі, можна підібрати кришку для каструлі та сковорідки різного діаметру. Каструлі можуть бути в наборі зі сковорідкою та ковшиком.

   Ваги можуть бути механічні та електричні, з чашею та без чаші, підлогові та кухонні. Миска нержавіюча використовується для приготування та сервірування їжі.

   Чайник є незамінним предметом на кожній кухні, з нього починається ранок, він допомагає створити комфортну атмосферу в будинку. Чайники бувають заварювальні, електричні та для плити.

   Деко - універсальний посуд для випічки. Форми для запікання бувають різних форм і розмірів, їх виготовляють з металу, скла або кераміки.

   У нашому магазині представлений широкий асортимент посуду компанії A-Plus: вінчик, ваги, вилки, ложки, ножі, каструлі, миски, сковорідки, чайники та багато іншого.

Меньш
Докладніше
Відображено 321 - 360 з 1194 товарів