Дозатори, Мильниці

Товарів у наявності: 94

   Аксесуари для ванної кімнати є одними з необхідних предметів для дому. Без них не може обійтися жодна ванна кімната або кухня. Функціональні та практичні мильниці, дозатори, склянки та футляри для зубних щіток виготовляються з високоякісного кольорового пластику, хромованої латуні, кераміки, скла, нержавіючої сталі або силікону. За типом кріп...

   Аксесуари для ванної кімнати є одними з необхідних предметів для дому. Без них не може обійтися жодна ванна кімната або кухня. Функціональні та практичні мильниці, дозатори, склянки та футляри для зубних щіток виготовляються з високоякісного кольорового пластику, хромованої латуні, кераміки, скла, нержавіючої сталі або силікону. За типом кріплення аксесуари для ванної кімнати бувають настінні або настільні, класичні однотонні, з малюнком або декоровані під штучні крапельки, дерево. Традиційна кругла, овальна, квадратна або прямокутна форма аксесуарів для ванної доповнюється оригінальною фігурною формою, що вже полюбилася.

   Навісна підставка для зберігання мила може кріпитися на шурупи або на присоски. Зручна та компактна настінна мильниця не займає багато місця, швидко монтується до стіни. Для кріплення мильниці на присосці не потрібно бити та свердлити стіни, у разі потреби її можна зняти та прикріпити до іншого місця. Мильниця пластмасова на присосках не ковзає на вологій поверхні. Настільна мильниця з підставкою для збирання рідини, в центрі якої мають спеціальні отвори для зливу зайвої води, тому мило не мокне і не розкисає, добре висихає. Практична підставка для мила використовується у ванній, душовій кабіні, кухні, на дачі і може розміщуватися в будь-якому зручному для Вас місці.

   Мильниця з кришкою використовується для зберігання мила, а також є неодмінним дорожнім аксесуаром у багажі мандрівника, вона компактна, функціональна та практична, дуже зручно брати із собою під час відрядження чи відпочинку. Дорожня мильниця виглядає естетично, не ковзає в руках, кришка, що міцно закривається, надійно зберігає мило всередині. Цей невеликий дорожній аксесуар не займе багато місця в багажі і суттєво підвищить рівень комфорту. Функціональні поперечні або перекидні мильниці використовуються для зберігання мила та лазневого приладдя, для монтажу не потрібно свердлити стіни, мильниця кріпиться за борт ванної.

   Мильниця полиця на ванну заощадить місце у ванній кімнаті та дозволить розташувати потрібні предмети під рукою. Дозатор для рідкого мила дуже зручний та сучасний аксесуар для ванної кімнати або кухні, який встановлюється біля раковини. Місткість наливного типу, виконана у вигляді колби з вакуумним нагнітачем, призначена для зберігання та використання рідкого мила, шампуню або гелю. Ручний дозатор для рідкого мила дозволяє легко контролювати необхідну кількість мила і своєчасно поповнювати його, кришка такої ємності щільно закривається.

   Підставка для зубних щіток з індивідуальними отворами для зубних щіток та зубної пасти забезпечить повний порядок у ванній кімнаті, і всі предмети гігієни завжди будуть під рукою в одному місці. Органайзер для зубних щіток має одне велике відділення для зубної пасти та різну кількість отворів для зубних щіток залежно від моделі. Захисний футляр для зубної щітки є незамінним аксесуаром під час відряджень та подорожей, який призначений для збереження в чистоті зубної щітки.

   Гігієнічний футляр для зубної щітки функціональний та практичний, має універсальну форму, яка підійде для щіток будь-якої конфігурації. Незамінні аксесуари є не тільки функціональним елементом, але й чудовою прикрасою інтер'єру будь-якої ванної кімнати або кухні, а яскраві незвичайні кольори допоможуть підібрати аксесуари на будь-який смак. Стильні аксесуари прикрасять будь-який інтер'єр у ванній кімнаті, ідеально підійдуть як для класичного, так і для сучасного дизайну, створять особливу атмосферу затишку та максимального комфорту у ванній кімнаті або на кухні.

Меньш
Докладніше
Відображено 41 - 80 з 94 товарів