Лійки, обприскувачі, умивальники

Товарів у наявності: 81

   Лійки пластмасові з мірною шкалою і з довгим носиком незамінний предмет для кожного дачника, призначена для садово-городніх робіт, має насадку-розпилювач, струмінь для поливу є цілеспрямованим, а значить, є можливість поливати конкретні рослини в конкретному місці. Також лійки використовуються для догляду за кімнатними рослинами, мають довгий...

   Лійки пластмасові з мірною шкалою і з довгим носиком незамінний предмет для кожного дачника, призначена для садово-городніх робіт, має насадку-розпилювач, струмінь для поливу є цілеспрямованим, а значить, є можливість поливати конкретні рослини в конкретному місці. Також лійки використовуються для догляду за кімнатними рослинами, мають довгий носик та зручну ручку, компактний дизайн, гарантують комфортне використання. Пластикові лійки розрізняються за обсягом, формою та кольором.

   Для рослин, що знаходяться в індивідуальних горщиках, призначений автополив. Завдяки йому Ви можете позбутися щоденного поливу. Автополив збереже рослини від неправильного та надмірного поливу, правильно розподіливши воду. Пластмасовий автополив складається з трубки-ковпачка та кулястого резервуара для води. Щоб його використовувати, Вам необхідно замочити його протягом кількох хвилин у воді, а потім помістити в ґрунт, який знаходиться в горщику. Вода поступово стікатиме по трубці в ґрунт, підтримуючи її вологу. І все це відбувається доти, доки є вода в резервуарі.

   Ручний розпилювач з колбою та ручний обприскувач насадка на пляшку з різьбленням призначені для обприскування кімнатних квітів та рослин, для використання в домашньому саду, для обробки рослин засобами захисту, гербіцидами та рідкими добривами та багато іншого. Насадка універсальний обприскувач можна накрутити на будь-яку пляшку ємність. Насадка пульверизатор і розпилювач з колбочкою легкі та компактні, незамінні при прасуванні білизни. Насадка обприскувач та пульверизатор з ємністю мають розпилюючу головку з можливістю регулювання напору.

   Квітковий обприскувач з колбою має привабливу, незвичайну форму, зручну конструкцію. Зручні та практичні пристосування для обприскування знахідка для догляду за рослинами просто необхідна в кожному саду, на балконі або в квартирі. Самі собою дані розпилювачі досить функціональні, тому єдиним обмеженням використання може послужити лише Ваша фантазія.

   Рукомийник пластмасовий, призначений для вмивання та миття рук та інших предметів, зручно використовувати там, де немає трубопроводу, не замінимо на дачі, в саду, на городі або на будівництві. Рукомийники можуть бути різних форм та розмірів, з краником або з носиком. Рукомийник з кришкою обладнаний спеціальними петлями для того, щоб було зручно його підвісити.

   Головними перевагами рукомийників є легкість, компактність, зручність кріплення. У верхній частині знаходиться заливний отвір, який закривається гвинтовою кришкою, в нижній частині знаходиться отвір для зрізу та кріплення знімного крана або носика, що є в комплекті. Велике шийка надає зручності під час процесу заповнення каністри водою. Рукомийник обладнаний краником або носиком для зручнішого його використання, та спеціальними петлями для того, щоб можна було його зручно підвісити у необхідне місце.

   Рукомийник є зручним, практичним, компактним, переносним пристосуванням для води, яке знайде своє застосування як на дачній ділянці, у дворі, так і на літній кухні або на пікніку. Стильні пластикові умивальники це практичне рішення для дачної ділянки. Лійки, рукомийники, насадки та обприскувачі з колбою виготовлені із міцного, якісного, кольорового, нетоксичного пластику. Всі ці предмети необхідні для господарсько-побутових потреб, вони створені спеціально для Вас.

Меньш
Докладніше
Відображено 81 - 81 з 81 товарів