КУХНЯ

Товарів у наявності: 1360

Кухня дуже важливе приміщення у будинку, на кухні ми отримуємо заряд енергії і бадьорості уранці, відпочиваємо і розслабляємося увечері. Кухня має бути красивою, сучасною, зручною і практичною. Сучасне кухонне начиння завжди доречний і приємний подарунок для мами, тещі, свекрухи, подруги, колеги, і взагалі будь-якої представниці прекрасної статі...

Кухня дуже важливе приміщення у будинку, на кухні ми отримуємо заряд енергії і бадьорості уранці, відпочиваємо і розслабляємося увечері. Кухня має бути красивою, сучасною, зручною і практичною. Сучасне кухонне начиння завжди доречний і приємний подарунок для мами, тещі, свекрухи, подруги, колеги, і взагалі будь-якої представниці прекрасної статі.

Необхідні дрібниці стануть незамінними помічниками в процесі приготування і вживання їжі, розташовані на видимих зонах, доповнять кухонний інтер'єр і підкреслять його стильову індивідуальність.

Існує широкий асортимент аксесуарів для кухні і приладдя для створення кулінарних шедеврів: вінчик, місткість для зберігання цибулі і часнику, друшляк з ручкою і без ручки, бувають різних розмірів і кольорів.

Ємність для рослинної олії використовується для зберігання рослинної олії, оцту і соусу, може бути скляна і пластмасова.

Пензлики кулінарні призначені для змазування форми для випічки, дека, сковорідки, використовуються при приготуванні їжі і випічки, бувають з силіконовим, натуральним або штучним ворсом.

Кришки для мікрохвильової печі призначені для захисту мікрохвильової печі від забруднень в процесі розігрівання їжі, можна використовувати як кришку для продуктів.

Соковижималка цитрусових підходить для лимонів, апельсинів і грейпфрутів, досить розрізати фрукти навпіл, зафіксувати на насадці і покрутити.

Лопатка силіконова незамінна при роботі з кухонними приладами, що мають керамічне або ніжне антипригарне покриття. Силіконова лопатка використовується для нанесення і розподілу крему або мусу по поверхні тортів і тістечок, не вбирає сторонні запахи.

Масельничка використовується для зберігання вершкового масла, сиру і нарізки в холодильнику. Масельничка відмінне рішення для тих, хто хоче зберегти свіжість продукту і при цьому захистити його від запахів.

Кондитерський мішок і шприц з насадками використовується для нанесення декоративних малюнків з крему, збитих вершків або майонезу, також можна надати необхідної форми тісту.

Ніж для чищення допоможе швидко очистити від шкірки будь-які фрукти або овочі, ножі бувають горизонтальні, вертикальні і для корейської моркви.

Цукорниця призначена для зберігання і подання на стіл цукру і цукерок, цукорниці бувають пластмасові і скляні, різних форм і кольорів.

Ситечко призначене для проціджування рідини, просіювання борошна і інших сипких продуктів, використовується для приготування дитячого харчування, пюре і соусу.

Терка призначена для подрібнення овочів, фруктів, горіхів або шоколаду, можна використовувати для приготування дитячого пюре.

Меньш
Докладніше
Відображено 481 - 520 з 1360 товарів