Вазон Лілія Джампер 190 підлоговий мокко 863 Збільшити
Вазон Лілія Джампер 190 підлоговий мокко 863

Вазон Лілія Джампер 190 підлоговий 863-83 мокко

6287

Новий

Характеристики

Висота 36,5см
Об `єм 19см
Матеріал пластик

Інформація

   Вазон Лілія Джампер 190 - це сучасне декоративне кашпо для вирощування кімнатних квітів та декоративних рослин середніх та великих розмірів. Пластиковий вазон зі вставкою відмінно підійде для пересадки кімнатних квітів та інших невисоких рослин. Вазон Лілія Джампер складається з двох частин: цільної вставки та корпусу з вертикальними смужками, які разом утворюють унікальне кашпо, що створює неповторний декоративний ефект для прикраси інтер'єру та демонстрації рослин.

   Декоративні вазони часто використовують як любителі кімнатних квітів та рослин, так і професійні флористи та фермери. Оригінальне кашпо для квітів служить декором, тому важливо, щоб воно відповідало загальному ансамблю приміщення. Класична форма горщика та популярний візерунок ідеально вписується в садові меблі. Можна підібрати необхідне забарвлення виробу, так як асортимент його надзвичайно великий. Горщик ефектний у ландшафтному дизайні під час оформлення відкритих просторів.

   Вазон для квітів виготовлений з високоякісного кольорового пластику, його легко мити, при тривалій експлуатації практично не втрачає зовнішнього вигляду, стійкий до подряпин та до різних температурних коливань. Міцний вазон відрізняється унікальним дизайном та красою, завдяки чому він легко впишеться в будь-який інтер'єр квартири, будинку, готелів, оранжереї, офісу, кафе, літньої тераси, ресторану чи торгового центру. Зручний та гарний декоративний вазон горщик – ідеальний вибір для домашніх квітів та рослин. Стильне кашпо з вазоном-вкладкою Лілія Джампер 190 неодмінно прикрасить інтер'єр Вашої оселі, дачі або саду.

   Розміри: 19х36,5см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Вазони для квітів