Коврик резина Artimat 10 50х80 Збільшити
Коврик резина Artimat 10 50х80

Килимок гума Artimat 10 принт 80х50х0,2 Риби на блакитному

6196

Новий

Характеристики

Довжина 80см
Завширшки 50см
Висота 0,2см
Матеріал поліестер

Інформація

Комфортний та функціональний підлоговий килимок Artimat для ванної, кухні, передпокою, дитячої, вітальні, спальні – незамінний предмет інтер'єру, який здатний створити затишну атмосферу, задоволення від використання та підкреслити вишуканий стиль. Килимок прямокутної форми, виготовлений з технологічного матеріалу - mouse pad, однорідного 100% поліестеру, який подарує незвичайний комфорт і м'якість для Ваших ніг, на дотик матеріал можна порівняти з оксамитом. Матеріал килимка дуже міцний і довговічний, дихаюча поверхня забезпечує швидке висихання підлоги під килимком та самого килимка, уберігаючи ванну від цвілі.

Термостійкий підлоговий килимок здатний поглинати велику кількість води завдяки порам у килимку, а антиковзна, внутрішня сторона щільно прилягає до підлоги, захищає від холоду і не ковзає навіть на мокрій підлозі, забезпечуючи Вашу безпеку. Гладка поверхня килимка легко чиститься і на ній не залишається сміття, на відміну від килимків з довгим ворсом. Килимок можна прати в пральній машині при температурі до 30°С, для прання використовувати м'які миючі засоби, і не використовувати хімчистку або відбілювач, не віджимати. На додаток до захисних функцій, килимок для підлоги на гумовій основі це невід'ємна частина декоративних елементів для будь-якого приміщення. За допомогою такого килимка можна перетворити будь-який простий інтер'єр до супер стильного приміщення в одну мить. Зображення нанесено на килимок за допомогою сучасних технологій з високою деталізацією та зберігає якість протягом усього терміну служби.

Величезний асортимент яскравих, шикарних кольорів, унікальний 3D малюнок радуватиме Вас кожен день! Підлоговий килимок для декору та утеплення на гумовій основі гладкий, м'який, оксамитовий, дуже приємний на дотик. Забарвлення килимків дозволяють вибрати килимок, який найбільше відповідає колірній гамі вітальні, дитячої, передпокою, кухні, ванної або туалету. Килимок Artimat преміум-класу - унікальний, за своєю якістю та забарвленням, шикарна знахідка для дому! Універсальний килимок на гумовій основі можна використовувати у ванній, дитячій, передпокої, кухні або іншому зручному приміщенні. Правильно підібраний килимок на гумовій основі чудово доповнює та підкреслює переваги смаку при оформленні інтер'єру кожного будинку, створює комфорт, затишок та красу в будь-якому приміщенні.

Розміри: 80х50х0,2см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Килимки придверні