Табурет детский Кроха Збільшити
Табурет детский Кроха

Етажерка ротанг 5 ярусів коричневий

6694

Новий

Характеристики

Довжина 52см
Завширшки 30см
Висота 110см
Матеріал пластик

Інформація

   Пластикова поличка етажерка ротанг 5 ярусу - цей універсальний, якісний виріб для зберігання взуття, книг, необхідного приладдя і інших дрібниць. Сфера використання пластмасової підлогової етажерки не обмежена, така полиця згодиться в кожному будинку. Етажерка ротанг стильна і зручна, прикрасить кожен куточок будинку. Етажерку можна поставити в спальню, кухню, ванну, передпокій, до дитячої кімнати у будинку, на дачі, в майстерні або в перукарні.

   Пластмасова етажерка є відмінними функціональними меблями і супер системою зберігання речей. Поличку етажерку використовують для зберігання овочів, фруктів, банних аксесуарів, дитячого приладдя і інших необхідних дрібниць. Універсальна полиця етажерка компактна і містка, прямокутної форми, має п'ять поличок, виготовлена з міцного високоякісного кольорового пластика.

   Етажерка зроблена у виді плетена із стебел ротанга, має міцну і стійку конструкцію. Полички йдуть з невеликим ухилом з лицьового боку є невеликий борт. Етажерка ротанг не вимагає особливих умов експлуатації, легко миється і прослужить вам довгу службу при дбайливій експлуатації. Відмінна пластикова поличка етажерка ротанг просто не замінима в побуті. Стильний і красивий дизайн полички етажерки без проблем впишеться у будь-який інтер'єр. Дійсно гідний товар супер якості!

   Розміри: 52х30х110см. Виробник: Україна.

Ви переглядали:

Полиці, комоди, етажерки